2021-04-09 00:26:09
Φωτογραφία για Όλα σε ένα σε μόλις 27τμ
Ο σωστός διαχωρισμός ανάμεσα στις περιοχές διαφορετικής χρήσης είναι το ...κλειδί για την λειτουργική διαμόρφωση σε σπίτια ενιαίου χώρου και ανεξάρτητα αν πρόκειται για μια μικρή γκαρσονιέρα ή ένα μεγαλύτερο studio... 

Θα μπορούσε να είναι ένα απόλυτα λειτουργικό φοιτητικό σπίτι, μια όμορφη ...εργένικη γκαρσονιέρα :) αλλά και ένα airbnb οικονομικής αλλά καλαίσθητης διαμόρφωσης. 

Ο σωστός διαχωρισμός ανάμεσα στις περιοχές διαφορετικής χρήσης με την χρήση των κατάλληλων επίπλων είναι το ...κλειδί για την λειτουργική διαμόρφωση σε σπίτια ενιαίου χώρου και ανεξάρτητα αν πρόκειται για μια μικρή γκαρσονιέρα ή ένα μεγαλύτερο studio, κάτι που στην συγκεκριμένη γκαρσονιέρα μόλις 27τμ έχει πραγματοποιηθεί υποδειγματικά. 

Μια οικονομική μεταλλική ραφιέρα διπλής όψης, με το κατάλληλο μήκος αλλά και την σωστή απόσταση μεταξύ των ραφιών, έχει τοποθετεθεί ανάμεσα στον καναπέ και τον κρεβάτι διαχωρίζοντας οπτικά τον χώρο ύπνου από εκείνον του καθιστικού, ενώ το στενό και μεγάλου μήκους τραπέζι στον απέναντι τοίχο εκτός από τραπέζι φαγητού χρησιμοποιείται, όταν χρειάζεται, ως απόλυτα λειτουργικό γραφείο. 



Διακοσμητικά το λευκό δημιουργεί την ψευδαίσθηση του μεγαλύτερου χώρου, ενώ ο συνδυασμός του με γκρι υφασμάτινα στοιχεία και μαύρες λεπτομέρειες δημιουργούν ένα λιτό αλλά καλαίσθητο και μοντέρνο σύνολο. 



ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

fastighetsbyran.com


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ