2021-04-22 08:00:25
Φωτογραφία για Ιδέες για ξεχωριστά Πασχαλινά Καλάθια Δώρων

Τα πασχαλινά καλάθια δώρων μπορούν να διαφέρουν σε σχέση με ένα καλάθι για κάθε περίσταση ακόμη και μόνο σε 1-2 καθαρά πασχαλινά στοιχεία π.χ  αυγά, κουλούρια, σοκολατένια, ένα μικρό διακοσμητικό κλπ. που θα προσθέσετε ενώ κατά τα άλλα θα τα δημιουργήσετε, ανάλογα με το συνολικό μέγεθος και κόστος που θέλετε να έχουν, με ομοειδή μεταξύ τους αντικείμενα, δημιουργώντας πχ τέτοια καλαθάκια με είδη κουζίνας, καλλυντικά, είδη κήπου, ποτά-τρόφιμα, υλικά για κατασκευές, παιχνίδια κλπ. 



Αυτό που δημιουργεί ...την διαφορά σε τέτοιου είδους συνθέσεις για δώρο είναι το είδος "καλαθιού" που θα χρησιμοποιηθεί και που εκτός από ένα κλασσικό καλάθι την ίδια χρήση μπορεί να κάνει κάθε είδους αντικείμενο που απλώς θα ...χωράει όσα θέλετε να τοποθετήσετε στο εσωτερικό του. 



Για παράδειγμα ένα σουρωτήρι, ένα πυρίμαχο σκεύος ή μια φόρμα κέικ μπορούν θαυμάσια να γίνουν το "καλάθι" για δώρα με αντικείμενα σχετικά με κουζίνα-τρόφιμα-ποτά, σε ένα κασπώ, μια γλάστρα ή μια θήκη κηπουρικής μπορείτε να προσφέρετε αντίστοιχα είδη για κήπο, μια απλή πλαστική εργαλειοθήκη μπορεί να γεμίσει με είδη-εργαλεία για χόμπυ-κατασκευές, ένα ζευγάρι παντόφλες μπορούν να μετατραπούν σε ...καλάθι για μια σειρά ειδών προσωπικής φροντίδας  κλπ. 


Ιδιαίτερα όμορφο και πρωτότυπο πασχαλινό αμπαλάζ μπορείτε να δημιουργήσετε και με χάρτινες αυγοθήκες ή γυάλινα βάζα. 

Οι αυγοθήκες βάφονται με ακρυλικά χρώματα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν "καλάθι" για να προσφέρετε αυγά, μικρά γλυκίσματα αλλά και κάθε είδους δώρα μικρού μεγέθους π.χ για να φτιάξετε σε μια τέτοια αυγοθήκη ένα πολύ ξεχωριστό ...καλαθάκι με είδη μοδιστρικής.

Τέτοιας μορφής "καλάθια" μπορούν να δημιουργηθούν και με παιδικά δώρα. Τοποθετώντας λαμπάδα, σοκολατένια, αυγά, μικρά παιχνίδια κλπ. μέσα σε κουβαδάκια, αυτοκινητάκια, καροτσάκια για κούκλες κλπ. 

Δείτε και ΕΔΩ πολλές  ακόμη ιδέες για Πασχαλινό Αμπαλάζ 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

pinterest.com/soulouposeto
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ