2021-04-26 20:09:21
Φωτογραφία για Νέες αλλαγές στο ωράριο κυκλοφορίας από 26 Απριλίου και 3 ΜαΐουΝέα δεδομένα ισχύουν σε ό,τι αφορά τις μετακινήσεις των πολιτών από σήμερα Μεγάλη Δευτέρα 26 Απριλίου και καθ’ όλη τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας αλλά και της Κυριακής του Πάσχα. 

Πιο συγκεκριμένα, μέχρι πρότινος η απαγόρευση κυκλοφορίας ξεκινούσε στις 21:00 το βράδυ, ωστόσο από Μεγάλη Δευτέρα έως και Κυριακή του Πάσχα, η απαγόρευση θα ξεκινά στις 22:00 το βράδυ έως τις 05:00. Από Δευτέρα 3 Μαΐου, ημέρα επαναλειτουργίας της εστίασης η απαγόρευση κυκλοφορίας θα ξεκινά στις 23:00 το βράδυ.Παράλληλα, σε ισχύ βρίσκεται έως τις 10 Μαΐου η απαγόρευση μετακίνησης εκτός των ορίων της οικείας Περιφερειακής Ενότητας. Στην περίπτωση της Αττικής, η μετακίνηση δεν επιτρέπεται εκτός των ορίων της Περιφέρειας και από ή προς την Περιφερειακή Ενότητα Νήσων.

Τι ισχύει για τις μετακινήσεις από δήμο σε δήμο

Tο Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα θα επιτρέπονται οι διαδημοτικές μετακινήσεις με τον κωδικό μετακίνησης 6 στο 13033, όπως ακριβώς συμβαίνει κάθε Σαββατοκύριακο.

(ΔΕ 26/4/21)

Δείτε ακόμα:

Ακολουθήστε το eisodima.gr για περισσότερες χρηστικές ειδήσεις!
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Kraftwerk - Radioactivity
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Kraftwerk - Radioactivity
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ