2021-04-30 23:03:29
Φωτογραφία για Αναστάσιμο μήνυμα του πρόεδρου  ΣΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ Νικολάου Λάζου.
Η Ελλάδα, αλλά και η ανθρωπότητα, ζει πρωτόγνωρες καταστάσεις, ενώ όλοι μας βιώνουμε την ανατροπή της κανονικότητας, από έναν αόρατο αλλά απειλητικό εχθρό. Άλλα σχέδια είχαμε, αλλιώς είχαμε ονειρευτεί και είχαμε προγραμματίσει να περάσουμε τις Άγιες μέρες.

      Άλλο ένα  Πάσχα   μοναχικό, καθώς ακόμα και το μίνιμουμ των μετακινήσεων πρέπει να περιοριστεί, για να περιορίσουμε στο ελάχιστο την εξάπλωση της πανδημίας.

      Είναι όμως και πιο ουσιαστικό, καθώς πλέον όλη η ανθρωπότητα περιμένει την… Ανάσταση και αντιλαμβάνεται πιο ουσιαστικά το δώρο της ζωής.

Αυτές τις  Άγιες μέρες, που το θαύμα της Ανάστασης του Θεανθρώπου , εξακολουθεί να μας εμπνέει και να μας συγκινεί, γιατί πάνω απ' όλα αυτό είναι το Πάσχα, ο θρίαμβος της ελπίδας επί της απελπισίας, της πίστης επί της απογοήτευσης, της ζωής επί του θανάτου, είναι το  μήνυμα που έχουμε ανάγκη ως εργαζόμενοι στις  δύσκολες εποχές που ζούμε.

  Η “εβδομάδα των παθών” για τους εργαζόμενους,  έχει κρατήσει πολλά χρόνια, με μνημόνια ,πανδημία , σσε- μνημόνιο και όλα αυτά τάχα για το καλό μας...

Η Ανάσταση, περνά μέσα από τις δικές μας αποφάσεις, τη συνειδητοποίηση της πραγματικότητας, και της αλήθειας.

    Μέσα απ’ αυτές  τις  δοκιμασίες , από τις οποίες το μόνο βέβαιο είναι ότι θα βγούμε νικητές, πρέπει να βγούμε και σοφότεροι και η αγάπη, η ευθύνη, η αλληλεγγύη για τον συνάνθρωπό μας, να είναι σύμβουλοί μας.

Το Φως θα νικήσει το σκοτάδι , η αλήθεια θα νικήσει το ψέμα.

    Εύχομαι σε όλες και όλους καλή Ανάσταση, με υγεία και αγάπη για εσάς και τις οικογένειές σας και Ιδιαίτερα στους συναδέλφους που εργάζονται  και το νοσηλευτικό προσωπικό που δίνουν καθημερινά την μάχη για να κρατήσουν στην ζωή τους συνανθρώπους μας. 

Καλό Πάσχα με ελπίδα και αισιοδοξία..

 

                                                                                   ΛΑΖΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

                                                                               Πρόεδρος ΣΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ



sidirodromikanea




sidirodromikanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ