2021-05-01 14:19:47
Φωτογραφία για Ισραήλ: Άνδρας «είδε» την τραγωδία δύο ώρες πριν συμβεί - Χτυπούσαν τα κινητά των νεκρών από μητέρες και συζύγους

«Αγνόησε» η αστυνομία ένα τηλεφώνημα που ενημέρωνε για την επικινδυνότητα της κατάστασης λόγω του συγκεντρωμένου πλήθους - Στους 45 ανέβηκε ο τραγικός απολογισμός των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους - Δεκάδες οι τραυματίες - Έγιναν οι πρώτες κηδείες, τέσσερα αδέρφια μεταξύ των θυμάτων

Στους 45 ανέβηκε ο απολογισμός των νεκρών στο Ισραήλ, ενώ 150 άτομα νοσηλεύονται στα νοσοκομεία με πολλούς από αυτούς σε κρίσιμη κατάσταση να δίνουν μάχη για τη ζωή τους μετά το τραγικό δυστύχημα που σημειώθηκε σε θρησκευτική εκδήλωση στο βόρειο Ισραήλ, βυθίζοντας στο πένθος τη χώρα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες επίσημες ανακοινώσεις οι 32 από αυτούς έχουν ταυτοποιηθεί εκ των οποίων οι 22 έχουν  κηδευτεί.

Λίγες ώρες μετά την τραγωδία μια μαρτυρία δίνει νέα διάσταση στη τραγωδία. Άντρας που μίλησε στο Channel12 υποστηρίζει πως βρισκόταν στο όρος Μερόν αλλά αντιλήφθηκε τον κίνδυνο και δύο ώρες πριν την τραγωδία είχε καλέσει την αστυνομία. Όπως λέει όμως αγνοήθηκε: «Ήθελα να μπω… και είδα το πλήθος… μπήκα μέσα γιατί με ρούφηξε με το πλήθος με τεράστια πίεση. Ήθελα να ξεφύγω πίσω αλλά δεν μπορούσα», είπε.





Περισσότερα: protothema

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ