2021-05-03 14:05:58
Φωτογραφία για Vintage ατμόσφαιρα σε 28τμ
Οι ταπετσαρίες τοίχου είναι από τους πιο απλούς τρόπους για vintage διακοσμήσεις, με την χρήση ταπετσαρίας σε ανάλοου ύφους μοτίβα

Μικρός αλλά πολύ ατμοσφαιρικά διαμορφωμένος χώρος με ταπετσαρίες που έχουν χρησιμοποιηθεί σε μεγάλο μέρος των τοίχων και ορισμένα παλιά - παλαιωμένης όψης έπιπλα να καθορίζουν το γενικό διακοσμητικό ύφος.

Οι ταπετσαρίες τοίχου είναι από τους πιο απλούς τρόπους για vintage διακοσμήσεις, με την χρήση ταπετσαρίας σε ανάλογο ύφος και στο συγκεκριμένο διαμέρισμα τα φλοράλ μοτίβα σε σκουρόχρωμο φόντο λειτουργούν πολύ ιδιαίτερα διακοσμητικά και συνδυάζονται πολύ ταιριαστά με όλα τα υπόλοιπα στοιχεία.

Παρά το μικρό μέγεθος του σπιτιού η διακόσμησή του έχει βασιστεί στις έντονες χρωματικές αντιθέσεις με χρώματα που ξεκινούν από τις παλ και γενικά ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις στο καθιστικό - τραπεζαρία και φτάνουν στο σκούρο μπλε και το μαύρο που κυριαρχούν στον μικρό αλλά ιδιαίτερα όμοφο χώρο ύπνου. 

Μια επίσης μικρή αλλά λειτουργική κουζίνα σε λευκό-γκρι συμπληρώνει την όλη εικόνα, ενός απόλυτα λειτουργικού και διαμορφωμένου με πολύ ιδιαίτερο στυλ σπιτιού μόλις 28τμ. 





ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

historiskahem.se
soulouposeto
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ