2021-05-20 13:35:28
Φωτογραφία για Eurovision 2021: Με την Ελλάδα στον Β’ Ημιτελικό | Πέμπτη 20 Μαΐου στις 22:00
credit: EBU/ANDRES PUTTING

Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο Ρότερνταμ, όπου απόψε, Πέμπτη 20 Μαΐου,  στις 22:00, πραγματοποιείται ο Β΄ Ημιτελικός του 65ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision, στον οποίο διαγωνίζεται η Ελλάδα με τη Stefania, και θα παρακολουθήσετε από την ΕΡΤ, σε απευθείας σύνδεση με το Ahoy Arena.

Η Στεφανία Λυμπερακάκη με το «Last Dance», μια δημιουργία των Δημήτρη Κοντόπουλου, Arcade και Sharon Vaughn και με τη σκηνοθετική σφραγίδα του Φωκά Ευαγγελινού, εμφανίζεται στην 4η θέση του αποψινού Hμιτελικού, διεκδικώντας μια θέση στον τελικό του Σαββάτου.

Στον σχολιασμό και του αποψινού Ημιτελικού, καθώς και του Τελικού, θα είναι η Μαρία Κοζάκου και ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Τον αποψινό Β΄ Ημιτελικό θα παρακολουθήσετε τηλεοπτικά, σε απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ1, ραδιοφωνικά από το Δεύτερο Πρόγραμμα (o Δημήτρης Μεϊδάνης θα βρίσκεται στο studio του Δεύτερου με εκπλήξεις κατά τη διάρκεια των διαφημιστικών διαλειμμάτων) και τη Φωνή της Ελλάδας, διαδικτυακά από το ertnews.gr, καθώς και το ERTFLIX
. Οι επισκέπτες της δωρεάν ψηφιακής πλατφόρμας της ΕΡΤ θα μπορούν να δουν απευθείας τη διοργάνωση από το κινητό ή τον υπολογιστή τους, πατώντας την ένδειξη «LIVE». Στην πλατφόρμα θα βρίσκονται διαθέσιμα, λίγες ώρες μετά τη μετάδοσή τους, όσα έγιναν και στις τρεις φάσεις του Διαγωνισμού στο Ahoy Arena.

Η σειρά εμφάνισης στον Β΄ Ημιτελικό, έχει ως εξής:

Σαν ΜαρίνοΕσθονίαΤσεχίαΕλλάδαΑυστρίαΠολωνίαΜολδαβίαΙσλανδίαΣερβίαΓεωργίαΑλβανίαΠορτογαλίαΒουλγαρίαΦινλανδίαΛετονίαΕλβετίαΔανία

Δικαίωμα ψήφου στον Β΄ Ημιτελικό της Eurovision έχουν οι χώρες που συμμετέχουν σ’ αυτόν, μαζί με τη Γαλλία, την Ισπανία και τη Μεγάλη Βρετανία.

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ο Σα στη λίστα της Γούλβς
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ο Σα στη λίστα της Γούλβς
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ