2021-05-21 03:22:47
Φωτογραφία για Survivor 4 Επεισόδια 81 - 84: Ανατροπές - Αποχωρήσεις - Μεγάλες αλλαγέςΜεγάλες ανατροπές ξεκίνησαν αυτή την εβδομάδα στο Survivor που πλησιάζει σιγά σιγά στην τελική ευθεία. 

Ο Νίκος Μπάρτζης αποχώρησε λόγο του μεγάλου τραυματισμού στο πόδι αλλά και λόγο της ψυχολογίας του, αφήνοντας την μπλε ομάδα με τρία άτομα.

Έκτακτο συμβούλιο είδαμε στο επεισόδιο της Κυριακής όπου μάθαμε για την αποχώρηση του Νίκου αλλά και τις αλλαγές στο παιχνίδι.

Πλέων γίνετε ατομικό στα αγωνίσματα ασυλίας ενώ στα αγωνίσματα επάθλου παραμένει ομαδικό.

Επιπλέων κάθε εβδομάδα θα δημιουργούνται νέες ομάδες κατόπιν αγωνίσματος αρχηγών όπου θα προκύπτει μια γυναίκα και ένας άντρας νικητές και δημιουργεί των ομάδων

Έτσι αυτή την εβδομάδα είδαμε στους μπλε: Καρολίνα αρχηγό, Γιώργο Κόρο, Μαριαλένα, Τριαντάφυλλο και στην κόκκινη: Ηλία αρχηγό, Γιώργο Ασημακόπουλο, Νικολέτα, Ελένη, Σάκη.

Πρώτο αγώνα επάθλου κέρδισε η μπλε ομάδα ενώ τον αγώνα επάθλου επικοινωνίας κέρδισε η κόκκινη.

Ασυλίες - Υποψήφιοι - Αποχώρηση

Πρώτη ασυλία κέρδισε ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ακολούθησε συμβούλιο όπου πρώτος υποψήφιος ψηφίστηκε ο Τριαντάφυλλος. Στην συνέχεια ο Γιώργος Ασημακόπουλος επέλεξε τον Σάκη ως δεύτερο υποψήφιο. 

Δεύτερη ασυλία κέρδισε ο Σάκης. Στο συμβούλιο που ακολούθησε ψηφίστηκε η Μαριαλένα ως τρίτη υποψήφια ενώ τέλος ο Σάκης επέλεξε την Νικολέτα ως τέταρτη υποψήφια.

Στο τρίτο συμβούλιο μάθαμε ότι αποχωρεί η Νικολέτα Μαυρίδη.

Highlights

Η συγκινητική αποχώρηση του Νίκου Μπάρτζη ο οποίος επέστρεψε στο νησί ώστε να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του.Ο Τριαντάφυλλος και ο αποχωρισμός της κόκκινης μπαντάνας αφού προσωρινά έγινε παίκτης της μπλε ομάδας.Ένα βατραχάκι προκάλεσε τον τρόμο στις καλύβες καθώς εμφανίστηκε την ώρα που κοιμόντουσαν. Το ξέσπασμα Τριαντάφυλλου και Μαριαλένας όταν ο Ασημακόπουλος επέλεξε τον Σάκη υποψήφιο προς αποχώρηση.Η ατυχία του Γιώργου Κόρο που έχασε εξάρτημα απαραίτητο για το ψάρεμα εν ώρα κατάδυσης. 

doriforosnews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ