2021-05-21 07:07:35
Φωτογραφία για Τρόποι και συνδυασμοί για να δημιουργήσετε μια Τραπεζαρία γεμάτη ...χρώμα
Προσθέστε ...χρώμα στα καθίσματα, στο τραπέζι ή σε στοιχεία που περιβάλλον την τραπεζαρία και δημιουργήστε στον χώρο του φαγητού μια ευχάριστη ατμόσφαιρα

Τα σημεία του σπιτιού που φιλοξενούν συνθέσεις διαφορετικών επίπλων πχ τραπέζι+καθίσματα είναι από τα πλέον κατάλληλα για την δημιουργία πολύχρωμων διακοσμήσεων, ακόμη και αν ο υπόλοιπος χώρος κινείται σε πιο "ήρεμες" χρωματικές επιλογές, αφού είναι μεγάλος ο αριθμός των στοιχείων μέσω των οποίων μπορεί να προστεθεί χρώμα, ανάλογα και με το πόσο έντονο ή πιο απαλό επιθυμείτε το σύνολο. 





Πολύχρωμες - βαμμένες καρέκλες. 

Η πιο απλός τρόπος για να δημιουργήσετε μια τραπεζαρία γεμάτη χρώμα.

Με χρώμα κιμωλίας θα αλλάξετε εύκολα απόχρωση σε κάθε τύπου ξύλινη ή μεταλλική καρέκλα και για ένα ακόμη πιο πολύχρωμο σύνολο επιλέξτε διαφορετικές αποχρώσεις. 


Η ποσότητα χρώματος που χρειάζεστε για το βάψιμο μιας καρέκλας είναι μικρή και η διαδικασία πολύ απλή και σύντομη λόγω του ότι οι καρέκλες δεν διαθέτουν μεγάλες επιφάνειες.

Ένα ακόμη πλεονέκτημα της συγκεκριμένης επιλογής είναι ότι το χρώμα και οι διαφορετικής απόχρωσης καρέκλες - καθίσματα δημιουργούν ένα γενικά πιο "ανάλαφρο" ύφος και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να δώσουν πιο μοντέρνα όψη ακόμη και συνδυασμένες με εντελώς κλασσικά ξύλινα τραπέζια.  

Οι απλές τεχνικές παλαίωσης σε μερικές από τις καρέκλες, ένα βοηθητικό έπιπλο στον χώρο της τραπεζαρία πχ ένας μπουφές είναι επίσης από τους πιο καλαίσθητους τρόπους για να δημιουργήσετε μια ευχάριστη τραπεζαρία με πολλές αποχρώσεις.

Τα καθίσματα πολυπροπυλενίου είναι επίσης ένας τρόπος για να συνθέσετε μια χρωματιστή τραπεζαρία, πλαισιώνοντας το τραπέζι με καρέκλες σε μία ή περισσότερες διαφορετικές αποχρώσεις.  

Με το βάψιμο και του τραπεζιού ή κάποιου κοντινού στην τραπεζαρία τοίχου όπως και με κάδρα σε έντονες αποχρώσεις θα δημιουργήσετε ένα ακόμη πιο χρωματιστό σύνολο. 

Ένα πολύχρωμο χαλί που θα οριοθετεί τον χώρο της τραπεζαρίας είναι επίσης μια απλή επιλογή που λειτουργεί πολύ ιδιαίτερα χρωματικά στο σύνολο του χώρου ακόμη και αν οι υπόλοιπες μεγάλες επιφάνειες δεν περιέχουν έντονες αποχρώσεις.  

Για τραπεζαρίες με τις κλασσικές ταπετσαρισμένες καρέκλες επιλέξτε υφάσματα σε έντονα χρώματα, διαφορετικό μοτίβο για την πλάτη από αυτό του καθίσματος ή και διαφορετικά υφάσματα ανά καρέκλα. 

Ο συγκεκριμένος είναι επίσης ένας τρόπος για να αποκτήσει συνολικά πιο ιδιαίτερη και μοντέρνα όψη μια εντελώς κλασσική τραπεζαρία. 

Αν αυτό που θέλετε δεν είναι μια πολυχρωμία αλλά απλά να προσθέσετε μία απόχρωση που θα δημιουργεί αντίθεση με καθίσματα-τραπέζι σε φυσική απόχρωση του ξύλου ή και λευκά, προσθέστε το χρώμα της επιλογής σας μια 1-2 καρέκλες, στο χαλί, και σε μικρά διακοσμητικά αντικείμενα που βρίσκονται στον ίδιο χώρο. 



ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

pinterest.com/soulouposeto
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ