2021-05-21 08:59:47
Φωτογραφία για Android 12: Έρχονται πολύ μεγάλες σχεδιαστικές αλλαγές

 



Μέσα στην εβδομάδα θα διεξαχθεί το συνέδριο Google I/O 2021 όπου και αναμένεται να παρουσιαστεί αναλυτικά το Android 12, αλλά και οι υπόλοιπες εξελίξεις από τα προϊόντα της εταιρείας. Παρόλα αυτά, οι developer preview εκδόσεις του νέου λειτουργικού συστήματος είναι διαθέσιμες εδώ και μερικές εβδομάδες, με αποτέλεσμα ανά τακτά διαστήματα να έρχονται στη δημοσιότητα καινούργια ευρήματα.

Αυτή τη φορά, η διαρροή έρχεται από τον Jon Prosser, ο οποίος πριν από μερικές ημέρες μας έδωσε και τα πρώτα renders για τα Pixel 6 και Pixel 6 Pro. Ο Prosser αποκαλύπτει μέσα από ένα video αρκετές από τις σχεδιαστικές αλλαγές που θα δούμε στο Android 12 που απ’ ό,τι φαίνεται θα ξεφύγει αρκετά σε σύγκριση με ό,τι έχουμε δει από τις προηγούμενες εκδόσεις του λειτουργικού συστήματος, τόσο σχεδιαστικά, όσο και λειτουργικά.

Συγκεκριμένα, ο Prosser αναφέρει ότι βιώνει μια συνολικά όμορφη εμπειρία με μεγάλη έμφαση στην ιδιωτικότητα και την ασφάλεια των χρηστών, καθώς και στην απρόσκοπτη επικοινωνία με άλλες συσκευές. Από τα screenshots μπορούμε να ξεχωρίσουμε το νέο media widget, τον διακόπτη για ενεργοποίηση της εξοικονόμησης μπαταρίας, ένα μικρότερο widget για τον καιρό, αναλογικό ρολόι, καθώς και σχεδιαστικές αλλαγές στο volume slider, τους διακόπτες ενεργοποίησης/απενεργοποίησης των κεραιών συνδεσιμότητας και τις ειδοποιήσεις.

Υπομονή μέχρι την εναρκτήρια παρουσίαση της 18ης Μαΐου 2021 για να έχουμε όλα τα επίσημα στοιχεία που αφορούν το Android 12 (και όχι μόνο).



‹›



Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ