2021-05-26 19:34:37
Φωτογραφία για Καλοκαιρινές επιτραπέζιες συνθέσεις
Ατμόσφαιρα καλοκαιριού 

στο τραπεζάκι του σαλονιού, την τραπεζαρία, τον μπουφέ

Μια σύνθεση  στο τραπεζάκι του σαλονιού ή αυτό της τραπεζαρίας, σε έναν μπουφέ, κονσόλα κλπ όπως και στο μπαλκόνι, αν έχετε τον απαιτούμενο χώρο, είναι αρκετή για να δημιουργήσετε καλοκαιρινή ατμόσφαιρα.

Ψάθινα ρηχά καλάθια και ξύλινοι, μεταλλικοί ή γυάλινοι δίσκοι - πιατέλες είναι τα πιο κατάλληλα για να συγκεντρώσετε ομοειδή ή και διαφορετικά μεταξύ τους αντικείμενα σε καλοκαιρινό στυλ και αποχρώσεις. 

Γενικά το ξύλο, το γυαλί, η ψάθα, ο πηλός, το σκοινί, τα κεριά όπως και φυσικά στοιχεία πχ φυτά-λουλούδια, κοχύλια, βότσαλα, θαλασσόξυλα είναι τα πιο καλαίσθητα υλικά για χρήση σε καλοκαιρινές επιτραπέζιες συνθέσεις. 

Tο σημαντικότερο για να μην γίνονται αυτού του τύπου οι διακοσμήσεις ...μπελάς :) είναι τόσο το μέγεθός τους όσο και το σημείο που θα τις τοποθετήσετε να είναι τέτοια ώστε να μπορούν να παραμένουν στην θέση τους όποια χρήση κι αν κάνετε στον χώρο χωρίς να πρέπει κάθε τόσο μετακινούνται, για αυό και το πρακτικότερο είναι η συγκέντρωση των αντικειμένων μικρού μεγέθους σε δίσκους, καλάθια κλπ. 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

pinterest.com/soulouposeto
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ