2021-06-14 12:48:35
Φωτογραφία για Άνθρωποι και μηχανές σε δράση στο σιδηροδρομικό μουσείο Θεσσαλονίκης. Εικόνες.
Από το πρωί μπήκαν γερανοί στο προαύλιο χώρο του σιδηροδρομικού μουσείου Θεσσαλονίκης , έπιασαν δουλειά, μεταφέροντας και τοποθετώντας μουσειακό υλικό σε θέσεις που η

διοίκηση του Μουσείου έχει καθορίσει προκειμένου να εκμεταλλευτεί τον ελεύθερο χώρο αλλά και να είναι χωρίς δυσκολίες προσβάσιμο το μουσειακό υλικό στους επισκέπτες.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Μουσείου κ. Ανδρέας Μυλωνάκης τα μουσειακά βαγόνια θα είναι σε σειρά ώστε οι επισκέπτες να μπαίνουν από την μια πλευρά και να βγαίνουν από την άλλη χωρίς να έχουν το ανέβα κατέβα των βαγονιών.

Με τις αλλαγές που γίνονται αυξάνουμε τον ελεύθερο χώρο, ήδη έχουμε αύξηση του χώρου κατά 30% ανέφερε ο κ. Μυλωνάκης

Στα σχέδια της διοίκησης όπως μας ανέφερε ο πρόεδρος του μουσείου είναι να γίνουν αλλαγές και στα μουσειακά εκθέματα που βρίσκονται εντός των κτηρίων.

«Θέλουμε να δημιουργήσουμε θεματικά εκθέματα για κάθε είδος ξεχωριστά. Χώρια θεματικό όσα αφορούν του παλιούς σταθμάρχες και την εργασία τους, Χώρια για του ξυλουργούς καθώς και για άλλες ειδικότητες»


Η πανδημία όπως ήταν φυσικό καθυστέρησε την υλοποίηση των σχεδίων που είχε θέση η διοίκηση αλλά τώρα με την άρση ορισμένων περιοριστικών μέτρων οι άνθρωποι της διοίκηση έχουν βάλει στόχο να τρέξουν και να φέρουν σε πέρας το σημαντικό έργο που έχουν αναλάβει.

Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε τον κ Σπύρο επί τω έργω να βάφει δρεζίνα.

Ο αγαπητός στους φίλους του σιδηροδρόμου κ. Σπύρος με το πρόεδρο κ. Ανδρέα Μυλωνάκη

Φωτορεπορτάζ: Χρήστος Γιαννακιδης

sidirodromikanea
sidirodromikanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ