2021-06-18 01:09:58
Φωτογραφία για DIY  Κατασκευές από jξύλινα Βαρέλια
Ολόκληρα ή κομμένα βαρέλια πολύ εύκολα μπορούν να μετατραπούν σε  βοηθητικά ή κανονικά τραπέζια, με την προσθήκη μιας γυάλινης ή ξύλινης κεντρικής επιφάνειας.

Αυτή είναι και η πιο συνήθης DIY - Κατασκευή από ξύλινα βαρέλια όχι όμως και η μοναδική, αφού το σχήμα τους προσφέρεται για την δημιουργία πολλών τύπων επίπλων - χρηστικών αντικειμένων. 

Επίσης εύκολα θα τα ...μεταμορφώσετε σε καθίσματα, γλάστρες, ζαρντινιέρες, σπιτάκια για κατοικίδια, ακόμη και ράφια, επιφάνειες κοπής ή δίσκους σερβιρίσματος χρησιμοποιώντας κομμάτια μόνο από την επιφάνειά τους και που δεν είναι τίποτα παραπάνω από ξύλο που μπορεί να κοπεί και να επεξεργαστεί με όποιον τρόπο εσείς θέλετε. Να τριφτεί, να περαστεί με βερνίκι ξύλου ή να βαφτεί με χρώμα.

Για κατασκευές που απαιτούν περισσότερα και πιο περίπλοκα κοψίματα από το να κόψετε απλά το βαρέλι στη μέση και αν δεν διαθέτετε εμπειρία σε τέτοιες εργασίες, το πρακτικότερο είναι  να ζητήσετε από έναν ξυλουργό να φέρει το βαρέλι στο σχήμα που χρειάζεστε και στην συνέχεια εσείς να ολοκληρώσετε την επεξεργασία της κατασκευής. 


Τα μεταλλικά στεφάνια, που αποτελούν ένα κεντρικό διακοσμητικό στοιχείο για τις περισσότερες DIY - Κατασκευές από βαρέλια πωλούνται στα καταστήματα - εργαστήρια που ασχολούνται με την κατασκευή ξύλινων βαρελιών οινοποιοίας ή μπορούν να αντικατασταθούν και από μέταλλο - λαμαρίνα που θα πρέπει να καρφωθεί πάνω στο ξύλο με διακοσμητικά καρφιά, αφού πριν βαφτεί. 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

pinterest.com/soulouposeto
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ