2021-06-23 18:24:17
Φωτογραφία για Range Rover πέφτει σε τρένο που πάει με 200 χλμ./ώρα και διαλύεται - Βίντεο.
Αυτή είναι η σοκαριστική στιγμή που ένα αυτοκίνητο πέφτει επάνω σε ένα τρένο που κινείται με 200 χλμ./ώρα σε μια ισόπεδη διάβαση στη Βρετανία.

Το τζιπ μάρκας Range Rover που έπεσε πάνω στο τρένο που κινούταν με 200 χλμ./ώρα στο Ντόνκαστερ της Βρετανίας είδε όλο το μπροστινό μέρος του να εξανεμίζεται.

Ευτυχώς, όσο απίθανο και αν φαίνεται, κανείς δεν τραυματίστηκε από τους επιβαίνοντες στο τρένο, ενώ ο οδηγός του Range Rover -που πιστεύεται ότι ήταν κλεμμένο- το έσκασε από το σημείο του ατυχήματος.

Πλέον, η αστυνομία διερευνά το ατύχημα, που συνέβη λίγο μετά τις 20:00 της Κυριακής 13 Ιούνη στο Ρόζινγκτον, κοντά στο Ντόνκαστερ της Μεγάλης Βρετανίας.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, ένα τρένο ταξιδεύει με πολύ μεγάλη ταχύτητα, καθώς περνάει από την ισόπεδη διάβαση που χωρίζεται από τον δρόμο με κατεβασμένες μπαριέρες.

Εκείνη τη στιγμή καταφτάνει ένα μαύρο τζιπ μάρκας Range Rover που πέφτει επάνω στο κινούμενο τρένο.


Από τη σφοδρή σύγκρουση σηκώνεται ένα τεράστιο σύννεφο καφέ σκόνης, με το όχημα να στρέφεται από τη δύναμη του χτυπήματος με την κινούμενη αμαξοστοιχία.

Ο φράχτης και μια μεγάλη μεταλλική κολώνα γκρεμίζονται από το τρακάρισμα, ενώ το αμάξωμα του οχήματος φαίνεται να έχει υποστεί τεράστια ζημιά.

Λίγο πριν το τέλος του βίντεο, το αμάξι φαίνεται να βγάζει καπνούς δίπλα στις σιδηροδρομικές γραμμές.

«Δεχτήκαμε μια αναφορά περί τις 20:00 της Κυριακής 13 Ιούνη για ένα όχημα που συγκρούστηκε με ένα τρένο στο Ρόσινγκτον» ανέφερε ένας εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας.

«Ένα Range Rover που πιστεύεται ότι είχε κλαπεί βγήκε από τον δρόμο και πέρασε μέσα από την μπαριέρα ασφαλείας στη σιδηροδρομική διάβαση και συγκρούστηκε με το τρένο που ήδη περνούσε» ανέφερε ο αστυνομικός.

«Ο οδηγός του οχήματος άφησε το όχημα και άφησε τη σκηνή. Το τρένο συνέχισε να κινείται στις γραμμές, για να σταματήσει λίγες στιγμές αργότερα. Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί στο τρένο, παρά το γεγονός ότι υπέστη σοβαρές ζημιές και προκλήθηκαν μεγάλες καθυστερήσεις δρομολογίων στη συγκεκριμένη γραμμή» ανέφερε.

Δείτε το βίντεο:

sputniknews.gr

sidirodromikanea
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ