2021-06-27 18:30:12
Φωτογραφία για Φεύγουν ο Κοτταρίδης και ο Πιτταράς από την ΕΡΤ;

Ανοικτά φαίνεται πως είναι όλα τα ενδεχόμενα ακόμα στην ΕΡΤ και όσο κι αν προχωράει πιο εύκολα και γρήγορα η ψυχαγωγία ο τομέας της ενημέρωσης φαίνεται πως έχει μεγαλύτερες δυσκολίες. Ετσι, εκεί που υπήρχαν πολλές σκέψεις για αλλαγή στην πρωινή ζώνη του σταθμού φαίνεται πως τελικά υπερισχύει το σενάριο της σταθερότητας σε μια ζώνη που θεωρείται η πλέον ανταγωνιστική.

Αρκετές ήταν οι φωνές που ζητούσαν αλλαγή στο δίδυμο της πρωινής ζώνης και συγκεκριμένα στην παρουσίαση της εκπομπής “Από τις έξι” με τους Δημήτρη Κοτταρίδη και Γιάννη Πιτταρά καθώς τα ποσοστά τηλεθέασης δεν ήταν τα αναμενόμενα ούτε για τα χρήματα που παίρνουν οι δυο δημοσιογράφοι αλλά ούτε και για τις προσδοκίες που διατηρούσαν κάποιοι αναφορικά με τα αποτελέσματα που θα είχε η παρουσία τους στην πρωινή ζώνη του πρώτου καναλιού της δημόσιας τηλεόρασης.

Ωστόσο, σύμφωνα με την tinamess ,μετά από πολύ σκέψη φαίνεται πως υπερίσχυσε η άποψη να μην υπάρξει αλλαγή στο δίδυμο των παρουσιαστών αλλά να ενισχυθεί η εκπομπή με ένα ακόμη πρόσωπο που αυτή τη φορά θα ανήκει στο γυναικείο φύλο. Μάλιστα και κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής σεζόν είχε υπάρξει μια ανάλογη σκέψη η οποία ωστόσο ποτέ δεν υλοποιήθηκε. Αυτή τη φορά όμως τα στελέχη αναζητούν κυρίως εκτός ΕΡΤ το πρόσωπο που θα στελεχώσει την εκπομπή και θα την ενισχύσει με την παρουσία του.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ