2021-06-29 10:40:10
Φωτογραφία για Θετικοί στον COVID-19 καλεσμένοι του Μουτσινά λίγο πριν μπουν στο studio



 Τελευταία εκπομπή φέτος για το Νίκο Μουτσινά με πολλά αφιερώματα και καλεσμένους που τον τίμησαν για την ολοκλήρωση μια πετυχημένης σεζόν.

Μπορεί να είδαμε από Ματίνα Παγώνη και Iωάννα Μαλέσκου μέχρι και να ακούσουμε Αντώνη Ρέμο και Κατερίνα Καινούργιου, μπορεί να απολαύσαμε τραγουδιστές (Σχοινάς, Josephine, Καψάλης κ.λ.π.), μπορεί μέχρι και ο Açun να εμφανίστηκε, αλλά υπήρξε έντονη ανησυχία σε όλη τη διάρκεια του προγράμματος.

Ο Ατζούν, φανερά ευδιάθετος στο Καλό μεσημεράκι, αποκάλυψε πως σύντομα θα είναι στην Ελλάδα, για τον τελικό του Survivor. «Αποκλείεται» αναφώνησε ο Νίκος Μουτσινάς όταν αντίκρισε με τον Τούρκο παραγωγό να φωνάζει «καλησπέρα σας» και να τον βλέπει στο μόνιτορ.

Κατά τη διάρκεια, μάλιστα της συζήτησης τους, ο ηθοποιός και παρουσιαστής, Νίκος Μουτσινάς, ανέφερε πως θα ήθελε να βρεθεί στον επόμενο κύκλο του Survivor, έστω και για μια εβδομάδα για να δοκιμαστεί στους στίβους μάχης με τον Τούρκο παραγωγό να τον προσκαλεί με χαρά.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια αυτής της σύνδεσης ο Açun δεν δίστασε να μας δείξει και τη νέα κούκλα σύντροφό του.

Όμως, στη σκαλέτα συμπεριλαμβανόταν και αρκετοί πρώην παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης, οι οποίο σύμφωνα με τα μέτρα υγειονομικής προστασίας του καναλιού, ως όφειλε, έκαναν rapid test πριν περάσουν στο studio.

Αρκετοί βρέθηκαν θετικοί, καθώς μετά την επιστροφή τους δεν ήταν εφικτό να γίνει ή σε άλλους, να ολοκληρωθεί ο εμβολιασμός τους.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, όλοι οι πρώην Survivors να απομακρυνθούν και να μην εμφανιστεί κανείς τους στο Καλό μεσημεράκι απ΄ όπου πέρασαν σήμερα πολλοί επώνυμοι!

Η παραγωγή απομάκρυνε άμεσα και όσους ήρθαν σε επαφή με τους εν λόγω καλεσμένους, ενώ φήμες θέλουν να έχουν κολλήσει σε πρόσφατο event, όπου είχαν παραβρεθεί.

primetime.gr



Πηγή: TVNEA.COM
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Και ο Θανάσης Πάτρας στο Mega...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Και ο Θανάσης Πάτρας στο Mega...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ