2021-06-29 09:57:43
Φωτογραφία για «Τρέχουν» όλα τα μεγάλα έργα στη χώρα.
Με αυξημένες ταχύτητες «τρέχουν», πλέον, τέσσερα μεγάλα έργα σε όλη την Ελλάδα που θα αλλάξουν τις υποδομές της χώρας και τον τρόπο μετακίνησης των πολιτών, δίνοντας παράλληλα τεράστια ώθηση στην τοπική και εθνική οικονομία. Τα τέσσερα μεγάλα project που είναι σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, είναι:

Η Γραμμή 4 του Μετρό της Αθήνας. Πρόκειται για ένα έργο που: Έχει ανάγκη η Αθήνα και ιδιαίτερα οι πυκνοκατοικημένες περιοχές του κέντρου, αφού θα ενώνει το Άλσος Βεΐκου με το Γουδή. Θα μειώσει τους χρόνους μετακίνησης, αφού η συγκεκριμένη διαδρομή θα γίνεται σε μόλις 17 λεπτά, ενώ από Γουδή στα δικαστήρια της Ευελπίδων θα χρειάζονται μόλις 12 λεπτά! Θα αλλάξει τις μετακινήσεις, θα αναβαθμίσει τις περιουσίες των πολιτών και θα δώσει από 5.000 έως 10.000 νέες θέσεις εργασίας
. Η ολοκλήρωση του Ε65 από τη Λαμία προς την Εγνατία οδό και τη Δυτική Μακεδονία. Ο Ε65 Θα φέρει μια ισορροπία σε όλους τους μεγάλους αυτοκινητοδρόμους, θα ολοκληρώσει το παζλ των αυτοκινητοδρόμων στην Ηπειρωτική Ελλάδα. Θα μπορείς να πας από τη Λαμία στην Εγνατία, στο ύψος της Κοζάνης και της Ηπείρου, σε περίπου 1 ώρα και 45 λεπτά. Θα δώσει μια άλλη ώθηση στην μεταφορά προϊόντων και στην ευρύτερη ανάπτυξη της Δυτικής Μακεδονίας καθώς θα μας συνδέει και με τα Δυτικά Βαλκάνια. Ο Βόρειος Οδικός Άξονας της Κρήτης. Θα είναι  το μεγαλύτερο έργο που θα γίνεται στην Ευρώπη για την επόμενη δεκαετία. Το μεγαλύτερο έργο παραχώρησης, πολύ δύσκολο και είναι  χωρισμένο ουσιαστικά σε τρία κομμάτια. Το ένα παραχώρηση, το άλλο σύμπραξη δημοσίου και ιδιωτικού τομέα και το άλλο  δημόσιο έργο.  Το Flyοver, ο περιφερειακός της Θεσσαλονίκης. Ξεκινά η Β' Φάση και μέχρι τέλος του χρόνου θα υπάρχει  προσωρινός ανάδοχος. Οι πρώτες εργασίες θα ξεκινήσουν το 2022. Ο δρόμος αυτός γίνεται με σύμπραξη Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα και πάει και πιο γρήγορα από δημόσιο έργο.

Γραμματεία Στρατηγικού Σχεδιασμού & Επικοινωνίας

sidirodromikanea
sidirodromikanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ