2021-07-03 16:00:18
Φωτογραφία για Θρήνος για την Έρρικα Πρεζεράκου: Πέθανε η 7χρονη ανιψιά της Αναστασία...

 



Ανείπωτη θλίψη, καθώς έφυγε από τη ζωή η 7χρονη Αναστασία, ανιψιά της Έρρικας Πρεζεράκου. Το άτυχο κοριτσάκι έπασχε από επιθετικό καρκίνο στο νευρικό κεντρικό σύστημα του εγκεφάλου και είχε ταξιδέψει τον περασμένο Νοέμβριο στο Τέξας με τους γονείς της προκειμένου να υποβληθεί στη θεραπεία που χρειαζόταν, σε ειδικό κέντρο όπου και βρισκόταν μέχρι και σήμερα.

 Για τη μικρή Αναστασία είχε κάνει πολλές φορές δημόσια έκκληση η θεία της Έρρικα Πρεζεράκου, η οποία εκτός από οικονομική στήριξη, ζητούσε από τον κόσμο να στείλει τη θετική του ενέργεια και να προσευχηθεί για το κοριτσάκι.

 Το συγκλονιστικό μήνυμα τη μητέρας της

 Την θλιβερή είδηση έκανε γνωστή η μητέρα της μικρής Αναστασίας, Ξένια Πρεζεράκου, από την προσωπική της σελίδα στο Facebook. Όπως έγραψε μάλιστα, η κόρη της έφυγε από τη ζωή την ημέρα της επετείου του γάμου της με τον Ηλία Τριανταφυλλάκη.

 «Σήμερα έχουμε επέτειο γάμου με τον Ηλία Ντριανταφυλλάκη και σήμερα διάλεξε η κόρη μας, το παρανυφάκι μας να φύγει από τη ζωή. Η Αναστασία πάλεψε όσο λίγοι, ήταν πάντα αισιόδοξη και έδωσε γερή μάχη με το χειρότερο είδος καρκίνου που έχει υπάρξει ποτέ.

 Έφυγε ήρεμη στον ύπνο της με την μανούλα και τον πατερούλη να την κρατάνε αγκαλιά. Ξέρω πόσοι προσευχηθήκατε για την νεράιδα και ξέρω πόσοι ήσασταν δίπλα μας όλο αυτό το διάστημα που παλεύαμε και σας ευχαριστώ. Η Αναστασία δεν υποφέρει πια..», έγραψε.







Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ