2021-07-03 15:40:16
Φωτογραφία για Ναταλία Γερμανού: «Ήρθε η ώρα να υπερασπιστώ την Ιωάννα Μαλέσκου»

Για τα σχόλια που έγιναν στο «Πρωινό» και πιο συγκεκριμένα στην φράση της Νάνσυς  Παραδεισανού για την Ιωάννα Μαλέσκου ,θέλησε να παρει θέση η Ναταλία Γερμανού.Η φράση ήταν: «Άλλη μια που κάνει καριέρα στην πλάτη του Κωνσταντίνου Αργυρού».

«Ήρθε η ώρα να υπερασπιστώ την Ιωάννα Μαλέσκου. Εντάξει, έχει κάνει και πράγματα που εγώ μπορεί να μην τα έκανα στη θέση της, γι’ αυτό και είμαστε και τόσο διαφορετικοί οι άνθρωποι μεταξύ μας, γιατί κάποιοι κάνουν κάποια πράγματα με τα οποία νιώθουν πολύ άνετα, κάποιοι άλλοι δεν θα τα έκαναν (σ.σ. αναφέρεται στον sexy χορό).Στη συγκεκριμένη περίπτωση την αδίκησε η Νάνσυ με το σχόλιο που έκανε. Πότε έκανε καριέρα στην πλάτη του Αργυρού; Τα τελευταία δημοσιεύματα με άλλον άνθρωπο την συνδέουν την Ιωάννα. Θέλω να πω ότι μην κοιτάτε που εμείς φέτος την γνωρίσαμε μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Το κορίτσι έκανε χρόνια τηλεόραση στην Κρήτη και είναι από τις καλές παρουσιάστριες θεωρώ», ανέφερε η Ναταλία Γερμανού.



«Στο κάτω κάτω αυτό είναι το κορίτσι αυτό, με τις χαριτωμενιές της, με τους χορούς της, με το σεξαπίλ της, με τα υπονοούμενα που πετάει, με την πονηριά της, με το νάζι της. Αυτό είναι το κορίτσι. Σου αρέσει; Το βλέπεις. Δεν σου αρέσει; Μην το δεις, άλλαξε κανάλι και δες κάτι άλλο



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ