2021-07-05 10:20:06
Φωτογραφία για Τα πρόσωπα που συζητούν με το STAR για το νέο πρωινό πρόγραμμα...



Τη διαφορά στην πρωινή ζώνη ετοιμάζεται να κάνει το STAR, αναζητώντας το πάνελ που θα κρατήσει συντροφιά στους τηλεθεατές τη νέα σεζόν. Για μία ακόμη φορά, ο σταθμός αποφάσισε να πρωτοτυπήσει, εισάγοντας κάτι διαφορετικό στο πρόγραμμά του. Η Κατερίνα Καραβάτου αποχαιρετάει το κανάλι και την εκπομπή “Στη Φωλιά των Κουκου”, δίνοντας την σκυτάλη σε ένα νέο δίδυμο.

Ο Γιώργος Καρτελιάς και η Ελίνα Παπίλα έρχονται από το Sok FM για να αναλάβουν την πρωινή ζώνη. Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή “Έλα Χαμογέλα” η επιλογή αυτή του STAR ήταν αρκετά τολμηρή, ωστόσο το κανάλι μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες εκπλήξεις, που φέρνουν πολύ θετικά αποτελέσματα στον σταθμό.

Δημοσιογράφοι και άτομα της σόουμπιζ περνούν από δοκιμαστικά, για να επιλεχθεί η τελική “παρέα” που θα πλαισιώσει τους κεντρικούς παρουσιαστές. Όπως έχει ήδη αναφερθεί στο Youfly.com, η Χαρά Παππά έχει ήδη περάσει από Casting. Τα δοκιμαστικά γίνονται στα στούντιο Καραμάνος, εκεί που είχαν πραγματοποιηθεί και τα αντίστοιχα δοκιμαστικά για το MasterChef.

Μέχρι στιγμής, τα πρόσωπα που έχουν περάσει από casting -εκτός από την Χαρά Παππά- είναι τα εξής: Η δημοσιογράφος Νανά Ηλιοπούλου, την οποία είδαμε πρόσφατα στο PopUp με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η Μαρία Λουίζα Βούρου και ο Αρτ Αντιμιάν. Τα άτομα αυτά περιμένουν το πράσινο φως για να ολοκληρωθεί η διαδικασία της επιλογής.

Το κανάλι δεν έχει προχωρήσει ακόμη σε κάποια επίσημη ανακοίνωση. Περιμένει να διευθετηθεί μέχρι και η παραμικρή λεπτομέρεια, ώστε όλα να είναι έτοιμα για την μεγάλη πρεμιέρα. Αξίζει να σημειωθεί πως στην πρωινή ζώνη του STAR τη νέα σεζόν, τα άτομα στο πάνελ των Καρτελιά – Παπίλα θα είναι έως και τέσσερα σε αριθμό.

Συζητήσεις γίνονται και για την Άση Μπήλιου, η οποία έχει ακόμη συμβόλαιο με το κανάλι.





Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ