2021-07-09 20:00:13
Φωτογραφία για Στο χέρι μας είναι να μην ζήσουμε ένα νέο lockdown...



 Και ξαφνικά συζητιέται συνεχώς πως σύντομα θα μπούμε ξανά σε lockdown ή στην καλύτερη θα έχουμε νέα περιοριστικά μέτρα, όπως κλειστά κέντρα διασκέδασης ή απαγόρευση κυκλοφορίας μετά από κάποια συγκεκριμένη ώρα. 

Επίσημα δεν επιβεβαιώνεται αυτό, αλλά αντιλαμβανόμαστε πως προσπαθούν να προετοιμάσουν έδαφος για μία τέτοια εξέλιξη για να μην πέσουμε από τα σύννεφα όταν θα συμβεί. Και όλα αυτά, όταν περίπου 4.150.000 συμπολίτες μας έχουν εμβολιαστεί πλήρως. Συζητώντας αυτές τις μέρες με αρκετούς σοβαρούς ειδικούς, κατέληξα στο συμπέρασμα ότι ο μόνος τρόπος για να αποφύγουμε νέα αλλαγή στην καθημερινότητά μας είναι οι εμβολιασμοί του ενήλικου πληθυσμού να φτάσει τα 7.500.000. 

Θα τα καταφέρουμε; Κανείς δεν ξέρει και δεν μπορεί να προβλέψει. Ίσως γιατί δεν έχουμε στατιστικά που να μας δείχνουν τους λόγους που αρκετοί ακόμα δεν έχουν εμβολιαστεί. 

Από φόβο; Από αμέλεια; Από πίστη πως τα εμβόλια είναι κακά; Θέλουν μετά το Καλοκαίρι; Περιμένουν να γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός; Νόσησαν πρόσφατα και έχουν αντισώματα; 

Μόνο αν γνωρίζαμε το γιατί δεν έχουμε φτάσει τα επιθυμητά νούμερα, θα μπορούσαμε και να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα. 

Την ημέρα γίνονται περίπου 45.000 ολοκληρωμένοι εμβολιασμοί. Νούμερα πολύ χαμηλά που δείχνουν ότι θα αργήσουμε πολύ να πάμε στα 7.500.000. 

Για αυτό, απευθύνομαι σε εκείνους που θέλουν να εμβολιαστούν αλλά δεν το έχουν κάνει ακόμα. Διότι οι αντι-εμβολιαστές δεν θα ακούσουν τίποτα, όσα επιχειρήματα και να τους παραθέσεις. Εμβολιαστείτε άμεσα διότι είναι στο χέρι μας το Φθινόπωρο να μας βρει χωρίς περιορισμούς. Πιέστε φίλους και συγγενείς σας που δεν τολμούν να το κάνουν. 

Είναι κρίμα να έχουμε περάσει όλα αυτά και να μην χαρούμε την ελευθερία μας επειδή κάποιοι αποφάσισαν να είναι μέρος του προβλήματος και όχι της λύσης. 





Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ