2021-07-15 14:28:38
Φωτογραφία για Βασίλης Φεύγας: Απευθυνόμαστε στη λογική και το συναίσθημα όλων!
Απευθυνόμαστε στη λογική και το συναίσθημα όλων και τους προτρέπουμε να εμβολιαστούν, τόνισε σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107,7 fm, ο Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Φεύγας.

Ο κ. Φεύγας εξέφρασε για άλλη μια φορά δημοσίως την εμπιστοσύνη του στην επιστημονική κοινότητα και στις προειδοποιήσεις της για την σφοδρότητα των μεταλλάξεων του κορωνοϊού, ευχαριστώντας την παράλληλα για το δώρο που προσέφερε στην ανθρωπότητα, το εμβόλιο. Παράλληλα, έκανε έκκληση σε όλους να παραμερίσουν τον δισταγμό τους και να αξιοποιήσουν το δώρο αυτό, τονίζοντας πως η χώρα μας διαθέτει επάρκεια εμβολίων και το καλύτερο και πιο οργανωμένο εμβολιαστικό πρόγραμμα παγκοσμίως.

Στη συνέχεια, ο Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της Νέας Δημοκρατίας, εξέφρασε την αισιοδοξία του για το έγκαιρο χτίσιμο του τείχους ανοσίας της χώρας μας, με δεδομένο ότι τις τελευταίες μέρες η ζήτηση για ραντεβού στα εμβολιαστικά κέντρα έχει αυξηθεί κατακόρυφα και εκτίμησε ότι θα αποφύγουμε ένα lock down τόσο σε τοπικό και πολύ περισσότερο σε εθνικό επίπεδο Διαβάστε περισσότερα » ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ