2021-07-16 00:21:37
Φωτογραφία για Από την τσέπη τους θα πληρώνουν οι ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι τα υποχρεωτικά τεστ κορονοϊού
Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς οι ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι σε τουρισμό, εστίαση, πλοία και κατασκηνώσεις υποχρεώνονται να κάνουν ένα self test και ένα rapid test την εβδομάδα, με το κόστος να επιβαρύνει τους ίδιους.

  

Η αλματώδης αύξηση των κρουσμάτων σε συγκεκριμένες περιοχές της χώρας, φέρνει επιπλέον μέτρα από πλευράς κυβέρνησης. Μάλιστα, όπως είπε ο ίδιος ο Νίκος Χαρδαλιάς στην ενημέρωση της Πέμπτης (15.07), έξι περιοχές είναι ένα βήμα πριν την επιβολή τοπικού lockdown.

Το γεγονός ότι τα ενεργά κρούσματα έχουν τριπλασιαστεί ή ακόμα και τετραπλασιαστεί σε περιοχές όπως η Μύκονος, το Ηράκλειο, το Ρέθυμνο, η Σταντορίνη, η Πάρος και η Ίος οδήγησε την κυβέρνηση στο να κάνει υποχρεωτική τη διεξαγωγή δυο τεστ την εβδομάδα σε εργαζόμενους συγκεκριμένων κλάδων που παραμένουν ανεμβολίαστοι.

 Σε αυτές τις έξι περιοχές, όσοι εργάζονται στην εστίαση, τον τουρισμό, τα πλοία αλλά και τις κατασκηνώσεις (γενικά σε όλη τη χώρα οι συγκεκριμένοι) θα πρέπει να κάνουν έλεγχο για κορονοϊό δυο φορές την εβδομάδα, με ένα self test και ένα rapid test.
greece-salonikia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ