2021-07-16 15:40:10
Φωτογραφία για Ιωάννα Μαλέσκου: «Αν στα μάτια του Δημήτρη Ουγγαρέζου φαίνομαι κάπως, είναι η άποψή του»

Στην κάμερα του «Καλοκαίρι not» και τη Σοφία Μανουσακίδου έκανε δηλώσεις η Ιωάννα Μαλέσκου,καθώς σήμερα εριξε αυλαια η εκπομπή της. Η παρουσιάστρια μιλησε για την φετινή τηλεοπτική σεζόν ενώ αναφερθηκε και στο σχόλιο που έκανε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ότι δείχνει ανασφαλείς.

«Τράβηξε πολύ η φετινή σεζόν, αλλά τα καλά πράγματα θέλουν διάρκεια. Ήταν μια πολύ γεμάτη σεζόν, από πολλές απόψεις. Είχε τόσο έντονες στιγμές και νιώθω γεμάτη, με πολλές εμπειρίες, με πολλά μαθήματα. Συνεχίζουμε κανονικά του χρόνου με το “Love it”. Η εκπομπή βρήκε τα πατήματά της και τώρα ξέρουμε και τι πραγματικά αγαπάμε και τι αγαπάει και ο κόσμος και αυτό είναι το σημαντικότερο», είπε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Γι τον Δημήτρη Ουγγαρέζο είπε:«Δεν τον έχω γνωρίσει από κοντά, αλλά αντιλαμβάνομαι ότι είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος λέει πράγματα χωρίς φίλτρο. Εγώ δεν αισθάνομαι ανασφαλής. Τώρα, αν στα μάτια του Δημήτρη φαίνομαι κάπως, εντάξει, είναι η άποψή του».«Δεν γνωρίζω αν τη νέα σεζόν θα έχω την ίδια ομάδα», είπε επίσης η Ιωάννα Μαλέσκου.Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ