2021-07-18 19:15:07
Φωτογραφία για Γι αυτούς τους λόγους ο Γιοβάνοβιτς ζήτησε τερματοφύλακα



Στις συζητήσεις που είχε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, εισηγήθηκε την απόκτηση ενός τερματοφύλακα. Όχι για αναπληρωματικό, αλλά ενός ισάξιου του Διούδη, ο οποίος θα διεκδικήσει τη θέση στην ενδεκάδα.

 Ο Γιοβάνοβιτς δεν περιορίστηκε στην εισήγηση, αλλά εδώ και μέρες μαζί με τους συνεργάτες του εξετάζουν περιπτώσεις παικτών. Ακόμα ο Σέρβος δεν έχει υποδείξει κάποιον, όπως έπραξε με τον αριστεροπόδαρο στόπερ, αλλά η μεταγραφή δεν θα καθυστερήσει πολύ αφού έχει προτεραιότητα. Φυσικά, ο Γιοβάνοβιτς έχει τους λόγους που κατέληξε ότι χρειάζεται έναν "άσσο". Εμπιστεύεται τον Διούδη, αναγνωρίζει το ταλέντο του Χριστογεώργου, αλλά ο 59χρονος τεχνικός έκρινε ότι κάτι λείπει. Καταρχάς, ο Γιοβάνοβιτς έχει ενημερωθεί πλήρως για το ιστορικό του Διούδη με τη μέση του. Επειδή πρόκειται για χρόνια πάθηση που χτυπάει τον διεθνή τερματοφύλακα σε ανύποπτο χρόνο, ο Γιοβάνοβιτς δεν θέλει να ρισκάρει να μείνει χωρίς έμπειρο παίκτη στο τέρμα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτό δεν έχει να κάνει με έλλειψη εμπιστοσύνης στον Χριστογεώργο, όμως ο Γιοβάνοβιτς θεωρεί πως ο νεαρός θα βελτιωθεί πάρα πολύ παίζοντας με τον Παναθηναϊκό Β’ και θα εξελιχτεί σε αξιόπιστη λύση
. Αλλά σε βάθος χρόνου και όχι άμεσα. Επίσης, για τον Γιοβάνοβιτς ένα ανταγωνιστικό δίδυμο σε μία θέση, ωθεί και τους δύο ποδοσφαιριστές που τη διεκδικούν, σε μία ακατάπαυστη προσπάθεια για εξέλιξη, η οποία μακροπρόθεσμα ωφελεί την ομάδα. Γιατί έχει δύο παίκτες να τα δίνουν όλα. Ο 59χρονος τεχνικός πιστεύει ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο και με τον Διούδη και τον τερματοφύλακα που θα αποκτηθεί. Επιπροσθέτως, η πλευρά του Διούδη δεν έχει ζητήσει να φύγει από τον Παναθηναϊκό, αλλά έχει κάνει μία έρευνα αγοράς στο εξωτερικό. Ενδεικτικό ότι ο διεθνής γκολκίπερ έχει στο μυαλό του να δοκιμάσει ξανά στο εξωτερικό. Αν καταφτάσει αναπάντεχα μία πρόταση για τον Διούδη, ο πράσινος οργανισμός θέλει να έχει λάβει τα μέτρα του. Μία παράμετρος που πρέπει να ληφθεί υπόψη είναι η ψυχολογική επιβάρυνση που δέχτηκε ο Διούδης, ιδίως με όσα συνέβησαν στο τέλος της σεζόν, με τις αντιδράσεις των οπαδών. Μπορεί να μην τον αφορά ευθέως, αλλά ο Γιοβάνοβιτς συνυπολογίζει τα πάντα στις εκτιμήσεις του.

Πηγή: to10.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ