2021-07-24 17:40:09
Φωτογραφία για J2US: Τα πρόσωπα που συζητάνε για τον νέο κυκλο



Το J2US και ο Νίκος Κοκλώνης επανέρχονται στο τηλεοπτικό προσκήνιο, αυτή τη φορά πιθανότατα μέσα από τη συχνότητα του Alpha.Κάτω από νέα τηλεοπτική στέγη, λοιπόν, αλλά και με νέα δεδομένα, μετά την αποχώρησή του από OPEN, ο αεικίνητος παρουσιαστής και παραγωγός έχει προσεγγίσει μαζί με την ομάδα του μερικά από τα πιο δημοφιλή πρόσωπα ώστε να συμμετάσχουν στον νέο κύκλο του μουσικού show.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Yupiii, ανάμεσα στα πρόσωπα που έχουν κάνει επαφές με την εταιρία του Νίκου Κοκλώνη για το νέο J2US βρίσκεται η Σοφία Κουρτίδου, η Δανάη Μπάρκα, η Σοφία Μουτίδου, ο Χάρης Χριστόπουλος, ο Θέμης Αδαμαντίδης, ο Αργύρης Αγγέλου, η Ντόρα Μακρυγιάννη, η Δέσποινα Καμπούρη αλλά και ο Γιώργος Μαυρίδης.

Αξίζει να σημειωθεί πως εφόσον οι celebrities συμφωνήσουν να συμμετάσχουν στο J2US θα πρέπει να αναζητηθούν τα κατάλληλα "ματσαρίσματα" με τραγουδιστές της ιδιοσυγκρασίας αλλά και του βεληνεκούς του καθενός, ώστε να δημιουργηθούν τα κατάλληλα ζευγάρια για το συγκεκριμένο project.

Φυσικά στο πλευρό του Νίκου Κοκλώνη και στην επιτροπή του J2US παραμένουν οι star κριτές του show, δηλαδή η Δέσποινα Βανδή, η Μαρία Μπακοδήμου, η Βίκυ Σταυροπούλου και ο Σταμάτης Φασουλής.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ