2021-07-27 10:20:06
Φωτογραφία για The Bachelor: Όλα όσα θα δούμε...



O Γιώργος Σατσίδης βρέθηκε στην παρέα του «Alpha παντού» και μας αποκάλυψε όλα όσα θέλουμε να ξέρουμε για το «The Bachelor»

 Συγκεκριμένα, μίλησε για τις 21 κοπέλες που θα διεκδικήσουν φέτος τον Bachelor. Είναι απόλυτα συνειδητοποιημένες και αποφασισμένες σε αυτή τη φάση της ζωής τους να ζήσουν την πιο ρομαντική περιπέτεια και να κάνουν το επόμενο βήμα, να γνωρίσουν εκείνον -που ενδεχομένως- θα μπορούσαν να κάνουν μαζί του σχέση.

Τόνισε ότι θα ζήσουν μαγικά, παραμυθένια ραντεβού μέσα από τα οποία θα γνωρίσουν τον Bachelor καλύτερα, θα έρθουν πιο κοντά του και θα ανακαλύψουν αν υπάρχει χημεία. Θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν με σκάφος τα νησιά, να δειπνήσουν ρομαντικά στα πιο όμορφα μέρη της Ελλάδας και να «βγουν» ραντεβού σε ειδυλλιακές τοποθεσίες...

 Οι κοπέλες όπως και πέρυσι ανά πάσα στιγμή μπορούν να μην δεχθούν το τριαντάφυλλο του Bachelor και να αποχωρήσουν από τη βίλα.

Αποκάλυψε, ότι το The Bachelor είναι μια από τις πιο ακριβές παραγωγές αυτή τη στιγμή στην Ελληνική Τηλεόραση και ένα από τα shows που αγαπήθηκε πολύ και απέκτησε φανατικό τηλεοπτικό κοινό. Φέτος, πέρα από τα συγκλονιστικά ραντεβού, περιμένουν πολλές εκπλήξεις τα κορίτσια, όπως guests, θεματικά Cocktail partieς αλλά και πολλές ανατροπές!

 Τόσο ο Bachelor όσο και οι κοπέλες θα ζήσουν ένα ρομαντικό ταξίδι, γεμάτο αληθινά συναισθήματα. Τέλος, αναφέρθηκε και στα δύο βραβεία που απέσπασε το The Bachelor, για το Tik Tok και το Istagram, στα Content Marketing Awards στις 14 Ιουλίου και ανέφερε συγκεκριμένα ότι: «Έχει βραβευθεί συνολικά πέντε φορές στον κόσμο του Digital Marketing για τη δουλειά που έχει γίνει στο Instagram και το Tik Tok!»



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ