2021-07-29 09:52:34
Φωτογραφία για Παράδειγμα προς μίμηση η Σίσσυ Χρηστίδου!

 Δεν παίρνει μεταγραφή για το Mega μόνο η Σίσσυ Χρηστίδου, αλλά και όλη η ομάδα της μπροστά από τις κάμερες (Πάυλος Σταματόπουλος, Κωνσταντίνος Βασάλος, Ελένη Βουλγαράκη). Με αφορμή αυτό το γεγονός, νομίζω ότι αξίζει να σταθούμε στο ότι η συγκεκριμένη παρουσιάστρια έχει αποδείξει ότι τα τελευταία 4 χρόνια πόσο ψηλά έχει την έννοια της ομάδας της. 

Η συγκεκριμένη παρέα βρίσκεται απείραχτη από την πρώτη σεζόν του «Έλα Χαμογέλα». Δεν θυμάμαι αυτό να συνέβη σε άλλο team εκπομπής μαγκαζίνου. Είναι κάτι πολύ πρωτόγνωρο, που αποδεικνύει το πόσο ορθά σκέφτεται η Σίσσυ Χρηστίδου για την έννοια της ομάδας στην ελληνική τηλεόραση. 

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως οι επίσημες φωτογραφίες που κυκλοφορούσαν όλα αυτά τα χρόνια για τη συγκεκριμένη εκπομπή αποτελούνταν και από τους 4 συντελεστές και όχι μόνο της κεντρικής παρουσιάστριας, όπως συνέβη στην πληθώρα των εκπομπών. 

Αυτό είναι παράδειγμα προς μίμηση και θα έπρεπε να έχει τονιστεί περισσότερο στα όσα γράφονται στα διάφορα sites, εφημερίδες και περιοδικά. Κουραστήκαμε με τις παρουσιάστριες που θεωρούν ότι είναι το επίκεντρο της εκπομπής τους....Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ