2021-08-01 08:06:07
Φωτογραφία για ΗΠΑ: Πολλοί άνθρωποι τραυματίστηκαν μετά από σύγκρουση τρένων στη Βοστώνη
Πολλοί άνθρωποι αναφέρθηκαν ότι τραυματίστηκαν την Παρασκευή, ανέφερε η Υπηρεσία Μεταφορών της Μασαχουσέτης όταν δύο τρένα συγκρούστηκαν μεταξύ τους στη σιδηροδρομική γραμμή Commonwealth Avenue στη Βοστώνη.

Είκοσι τρία άτομα μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία για τραυματισμούς που δεν είναι απειλητικοί για τη ζωή μετά το ατύχημα το βράδυ της Παρασκευής, σύμφωνα με ένα tweet της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της Βοστώνης.

Αργότερα η αρχή είπε ότι 25 άτομα έλαβαν θεραπεία.

"Με βάση τις πληροφορίες που αναπτύχθηκαν στο πλαίσιο της έρευνας, ένας από τους χειριστές της Green Line που ενεπλάκη στη χθεσινή σύγκρουση τέθηκε σε διοικητική άδεια", δήλωσε η εκπρόσωπος της MBTA, Lisa Battison, στο CNN το Σάββατο.

Η αρχή δήλωσε ότι η σύγκρουση αφορούσε δύο τρένα της Green Line στο Β Branch κοντά στην οδό Babcock.

«Παίρνουμε αυτό το θέμα εξαιρετικά σοβαρά και ερευνούμε ενεργά το περιστατικό για να καταλάβουμε τι συνέβη και να αποτρέψουμε την επανάληψή του», ανέφερε το MBTA σε tweet .


Ενημέρωση για τροχαίο ατύχημα στο Commonwealth Av & Pleasant St ... έχουμε έναν αριθμό 23 ασθενών που μεταφέρθηκαν από πολλούς φορείς EMS. Προς το παρόν δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί που να απειλούν τη ζωή. 

Ένας μάρτυρας που καθόταν σε ένα αυτοκίνητο όταν συνέβη το δυστύχημα είπε στο συνεργαζόμενο με το CNN WBZ ότι κάποιοι επιβάτες φαίνεται να έχουν τραύματα στον αυχένα και στο κεφάλι.

"Υπήρχε λοιπόν μια γυναίκα που έβγαινε από το τρένο και είχε πολύ αίμα να πέφτει από το πρόσωπό της", είπε ο μάρτυρας. «Είχα χαρτοπετσέτες, οπότε της έδωσα μερικές χαρτοπετσέτες».

edition.cnn.com

sidirodromikanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ