2021-08-05 12:24:06
Φωτογραφία για Αυθεντικά Αφρικανικά καλάθια
Εξαιρετικής αισθητικής χειροποίητα Αφρικάνικα καλάθια, από το africanbasket.co, για πολύ εντυπωσιακές και ιδιαίτερες διακοσμήσεις. 





Αυθεντικά χειροποίητα Αφρικανικά καλάθια, κατασκευασμένα κυρίως από από γυναίκες χωρών της Αφρικής, για πολλές από τις οποίες η συγκεκριμένη  ενασχόληση αποτελεί την αποκλειστική και πολύτιμη πηγή εσόδων για τις οικογένειές τους.

Τα συγκεκριμένα πολύ χαρακτηριστικά καλάθια είναι εξ΄ολοκλήρου κατασκευασμένα από μπαμπού, χωρίς πρόσθετες χρωστικές ή σκοινί όπως συμβαίνει συχνά σε πολλές τέτοιου τύπου απομιμήσεις που κυκλοφορούν στην παγκόσμια αγορά και αποτελούν ένα πολύ ιδιαίτερο αντικείμενο για επιτραπέζιες αλλά κυρίως διακοσμήσεις τοίχου εσωτερικών αλλά και εξωτερικών χώρων.







Το site του africanbasket.co είναι εξαιρετικά εύχρηστο και οι εικόνες απεικονίζουν τα σχέδια - χρώματα με απόλυτη πειστικότητα σε σχέση με την πραγματική τους όψη.

Οι τιμές είναι από τις πιο συμφέρουσες που μπορεί να βρει κανείς σε χειροποίητα αυθεντικά καλάθια αυτού του τύπου, που ασφαλώς λόγω της τεχνικής, του χρόνου που χρειάζεται η κατασκευή τους και της γενικής αισθητικής τους δεν μπορούν να έχουν την τιμή των αντίστοιχων καλαθιών μαζικής παραγωγής, ενώ και τα έξοδα αποστολής δεν είναι απαγορευτικά για δε παραγγελίες μεγαλύτερες των 100$ δεν υπάρχει χρέωη ταχυδρομικών. 

Δείτε και

soulouposeto
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ