2021-08-12 10:40:11
Φωτογραφία για Παντελής Καναράκης – «Τα σπίτια δεν είναι τούβλα, πόρτες, θέα, επένδυση, κληρονομιά»...

 



Την οργή του για τις μεγάλες καταστροφές δεν μπόρεσε να συγκρατήσει ο Παντελής Καναράκης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Καταστροφές που προκλήθηκαν – και συνεχίζουν να προκαλούνται – από το πλήθος των πύρινων μετώπων που πρωταγωνιστούν δυστυχώς αυτό το καλοκαίρι στην Ελλάδα.

Ο δημοφιλής ηθοποιός θέλησε, πριν λίγες ώρες, να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους σκέψεις που του έχουν δημιουργηθεί με όλη αυτή την εικόνα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Παντελής Καναράκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «τα σπίτια δεν είναι τούβλα. Δεν είναι πόρτες, θέα, επένδυση, κληρονομιά. Τα σπίτια είναι οι ζωές μας οι ίδιες. Στα σπίτια κουρνιάζουμε, ξεκουραζόμαστε, χανόμαστε, ονειρευόμαστε, ντυνόμαστε, ξεντυνόμαστε, κρυβόμαστε, γιορτάζουμε, στενοχωριόμαστε… στα σπίτια. Γυρνάμε το κλειδί και η φωλιά μας, μας αγκαλιάζει».

«Χιλιάδες άνθρωποι από τη μια στιγμή στην άλλη βρέθηκαν χωρίς σπίτι… χωρίς σπίτι να κουρνιάζουν οι ζωές τους. Χωρίς σπίτι… τι τραγωδία…» πρόσθεσε ο ηθοποιός στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ