2021-08-23 09:20:09
Φωτογραφία για Δανάη Μπάρκα: «Κατά καιρούς έχω δεχτεί και πολύ άσχημα σχόλια»...



Η Δανάη Μπάρκα που θα βρίσκεται στο τιμόνι της παρουσίασης της εκπομπής Πάμε Δανάη στο Mega για μια ακόμη χρονιά και είναι έτοιμη να δώσει την μάχη της για την τηλεθέαση.

Είσαι αγαπητή στα social media αλλά έχεις εισπράξει hate speech.

Ναι, πολύ. Παραδόξως από τότε ξεκίνησε η εκπομπή έχει λιγοστέψει, αρχικά φοβόμουν πως με την εκπομπή και την έκθεση θα συνέβαινε το αντίθετο. Κατά καιρούς έχω δεχτεί και πολύ άσχημα σχόλια. Σε κάποια έχω απαντήσει Ακόμα κι όταν ξεκίνησε το #Metto, είχα δεχτεί μεγάλη επίθεση.

Με όσα βγήκαν στην επιφάνεια με το #Metto πώς ένιωσες;

Σοκαρίστηκα και ένιωσα πολύ άσχημα. Ταράχτηκα. Ένιωσα αμήχανα γιατί με κάποιους από αυτούς είχα συνεργαστεί. Δεν φανταζόμουν ποτέ αυτό το βάθος της κατάστασης. Φυσικά και είμαι με ανοιχτή αγκαλιά για όσους έχουν δεχτεί κακοποιητικές συμπεριφορές, αλλά μέχρι να αποφασίσει η Δικαιοσύνη πρέπει να είμαστε λίγο συγκροτημένοι και να αφήσουμε χώρο σε όσους έχουν να μιλήσουν να πουν κι άλλα . Αυτό που με στενοχωρεί και θεωρώ λάθος είναι να λέγονται αρνητικά πράγματα για τις οικογένειες των κατηγορουμένων, για τα παιδιά και τους δικούς τους ανθρώπους.

Σου έχει τύχει να πέσεις θύμα εκμετάλλευσης ή κακοποιητικής συμπεριφοράς στη δουλειά;

Όχι, αλλά είμαι και μια ειδική περίπτωση γιατί οι περισσότεροι στη δουλειά με ήξεραν από πολύ μικρή, λόγω της Βίκυς . Έχω βιώσει μεγάλες εντάσεις αλλά ΟΛΟ σε καμία περίπτωση δεν φτάνει στο επίπεδο του #Metto. Δεν μου έχει συμβεί ούτε έχω υπάρξει μπροστά σε κάτι τέτοιο, αλλά μετά το φετινό τσουνάμι ξέρω πως αν το ζήσω ή το δω να γίνεται δίπλα μου θα αντιδράσω γιατί πλέον είναι καθαρό πως αφορά και μένα και σε μερικά χρόνια θα αφορά και το παιδί. Πρέπει να καταλάβουμε πως ό,τι συμβαίνει δίπλα μας μας αφορά όλους. Το είδαμε από το #metoo μέχρι τον Covid-19.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ