2021-08-25 17:00:12
Φωτογραφία για Νίκος Μουρατίδης: «Kάποιοι μετριότατοι τραγουδιστές κρίνουν νέα παιδιά που είναι καλύτερα»

 



Ο Νίκος Μουρατίδης βγήκε σε ζωντανή σύνδεση στο Καλοκαίρι #not κι ανάμεσα σε άλλα έκρινε τα talent shows και το κατά πόσο είναι ωφέλιμο να επιλέγονται για την κριτική επιτροπή τραγουδιστές.

«Δεν παρακολουθώ τηλεόραση, εκτός από πολύ λίγα πράγματα. Προτιμώ να κουβεντιάζω, να βγαίνω έξω, να πηγαίνω σε εστιατόριο με τους φίλους μου, να πηγαίνω σε θέατρο και σε συναυλίες… Επειδή τα έχω κάνει σχεδόν όλα στην τηλεόραση κι έχω κάνει και πολλά μουσικά σόου, δεν μου λείπει. Ίσως μου λείπουν τα λεφτά της τότε τηλεόρασης γιατί για εμένα ήταν δουλειά… Θα μπορούσα να βρεθώ ξανά στην τηλεόραση. Όχι μπροστά στο γυαλί αλλά πίσω από τις κάμερες, για να οργανώνω και να διορθώνω πράγματα και να έχω ιδέες» ανέφερε ο Νίκος Μουρατίδης.

«Σε talent show δεν θα έβαζα κριτική επιτροπή τραγουδιστές, θα έβαζα συνθέτες παραγωγούς, manager. Αυτούς που ξέρουν γιατί οι τραγουδιστές δεν θέλουν να τσαλακωθούν, να γίνουν αιχμηροί. Συν του ότι βάζουν στις επιτροπές κάποιους μετριότατους τραγουδιστές για να κρίνουν κάτι νέα παιδιά, που πολλές φορές είναι καλύτερα από αυτούς… Για αυτό οι κριτικές επιτροπές στα talent shows είναι σούπα. Είναι μόδα οι τραγουδιστές στις επιτροπές αλλά δεν τους θέλω» συμπλήρωσε ο Νίκος Μουρατίδης.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ