2021-09-02 09:07:52
Φωτογραφία για Συνεχής η πρόοδος του ψηφιακού μετασχηματισμού των Ρωσικών Σιδηροδρόμων.
Ο Evgeny Charkin, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος, Transηφιακός Μετασχηματισμός και Τεχνολογία Πληροφοριών, των Ρωσικών Σιδηροδρόμων (RZD) εξηγεί πώς οι ψηφιακές τεχνολογίες βρίσκονται στο επίκεντρο της ανάπτυξης της εταιρείας, αυξάνοντας την αποδοτικότητα, βελτιώνοντας την ποιότητα των υπηρεσιών και βοηθώντας την ανέπαφη αλληλεπίδραση.

Οι ρωσικές σιδηροδρομικές μεταφορές έχουν περάσει από έναν πολύ σοβαρό μετασχηματισμό τις τελευταίες δύο δεκαετίες, από το να είναι κυβερνητικό υπουργείο και να γίνει η μεγαλύτερη εκμετάλλευση της βιομηχανίας. Έχουμε συνηθίσει να δουλεύουμε υπό συνθήκες συνεχών αλλαγών και σήμερα αυτό είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα που έχουμε σε σχέση με άλλες εταιρείες. Οι πελάτες, η μακροοικονομική, οι ανταγωνιστές και οι καινοτομίες υπαγορεύουν την ανάγκη να βρίσκονται σε συνεχή ροή.

Στρατηγική Digitalηφιακού Μετασχηματισμού

Το 2019, οι Ρωσικοί Σιδηρόδρομοι (RZD) έγιναν μία από τις πρώτες ρωσικές κρατικές εταιρείες του μεγέθους της που ανέπτυξαν και ενέκριναν τη Στρατηγική Digitalηφιακού Μετασχηματισμού σε επίπεδο διοικητικού συμβουλίου.


Έκτοτε, έχουμε αποκτήσει χρήσιμη εμπειρία στην εκτέλεση της στρατηγικής μας, τα πρώτα αποτελέσματα της έχουν φανεί και έχουμε εντοπίσει τους τομείς στους οποίους πρέπει να εστιάσουμε τις προσπάθειές μας. Το 2020, εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού, επαναπροσδιορίσαμε τις προτεραιότητες εργασίας μας για να ευνοήσουμε έργα που επιτρέπουν εξ αποστάσεως και χωρίς επαφή αλληλεπιδράσεις, τόσο εντός της εταιρείας όσο και με τους συνεργάτες και τους πελάτες μας.

Η Στρατηγική μας για τον Digitalηφιακό Μετασχηματισμό ορίζεται στο Μακροπρόθεσμο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα της RZD έως το 2025, το οποίο σκιαγραφεί το συνολικό στρατηγικό φορέα ανάπτυξης και συνδέεται με κυβερνητικά έγγραφα για την ψηφιακή οικονομία.

Λαμβάνοντας υπόψη την κλίμακα της επιχείρησής μας, επιλύουμε το εξαιρετικά φιλόδοξο έργο της βελτιστοποίησης διαδικασιών χρησιμοποιώντας ψηφιακές τεχνολογίες . Σε ορισμένες περιπτώσεις, ο κλασικός αυτοματισμός δεν εμφανίζει αξιοσημείωτες βελτιώσεις. Απαιτείται πλήρης ανασχεδιασμός αυτών των διαδικασιών και ενημέρωση των κανονιστικών εγγράφων που τις ορίζουν. Το βασικό ερώτημα εδώ είναι "τι κάνουμε;" Καθορίζουμε τα αποτελέσματα των αλλαγών μας και αυξάνουμε την αποδοτικότητα της εργασίας.

Όχι λιγότερο σημαντική είναι η προσέγγιση και η μεθοδολογία μας. Εδώ, αναζητούμε έναν τρόπο διαχείρισης έργων ψηφιακού μετασχηματισμού και προσεγγίσεων στη στελέχωση, καθώς και τη διαχείριση του χαρτοφυλακίου τεχνολογίας μας. Καθορίζουμε επίσης ρυθμιστικούς περιορισμούς και δημιουργούμε μια οργανωτική δομή για τη διαχείριση του ψηφιακού μας μετασχηματισμού. Οι αλλαγές στις επιχειρήσεις συνδέονται με την ανάπτυξη τεχνολογίας: υπολογιστικές και τηλεπικοινωνιακές ικανότητες και υποδομή πληροφορικής.

globalrailwayreview.com

sidirodromikanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ