2021-09-09 16:30:09
Φωτογραφία για Άγριες Μέλισσες: To μέλλον της Δέσπως τη νέα σεζόν

Οι Άγριες Μέλισσες επιστρέφουν για τη νέα τους σεζόν, στην οποία θα δούμε το Διαφάνι και γενικά τον θεσσαλικό κάμπο σε μια δύσκολη στιγμή της ιστορίας, τη δικτατορία των συνταγματαρχών. Σχεδόν όλοι οι ήρωες θα εναντιωθούν στο καθεστώς, άλλοι θα εξοριστούν και άλλοι θα παλέψουν όσο και όπως μπορούν απέναντι στη χούντα.

Μπορεί ο γιος της ως όργανο της τάξης να είναι αναγκασμένος να συνεργαστεί με το καθεστώς, η κυρά Δέσπω, όμως, θα το πολεμήσει με νύχια και με δόντια στις Άγριες Μέλισσες. Ως πρόσωπο υπεράνω πάσης υποψίας, λόγω της ηλικίας της, θα αναλάβει ενεργό δράση κατά της χούντας, βοηθώντας με όποιον τρόπο μπορεί και καλύπτοντας τους συγχωριανούς της που έχουν μπει στο στόχαστρο.

Αυτό βέβαια δεν θα ξεφύγει από την προσοχή του Προύσαλη, ο οποίος θα κάνει τα στραβά μάτια. Και όχι τυχαία. Μπορεί λόγω της ιδιότητάς του στις Άγριες Μέλισσες να δείχνει ότι υπακούει στις άνωθεν εντολές, λόγω του χαρακτήρα του όμως δεν θα μείνει αδιάφορος στα δεινά που περνούν οι συγχωριανοί του. Έτσι, θα κάνει ότι δεν γνωρίζει για τη δράση της μητέρας του και θα δώσει χείρα βοηθείας, κρυφά πάντα, σε όσους θα εναντιωθούν στο καθεστώς, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται σε δημοσίευμα του περιοδικού «Τηλεθεατής».

Σε ένα δρόμο χωρίς επιστροφή δείχνει να έχει μπει ο Μελέτης στις Άγριες Μέλισσες μετά την αυτοκτονία της μητέρας του. Μένει στο σπίτι των Σεβαστών κι ετοιμάζεται να παντρευτεί με την Κορίνα, την κόρη του Ακύλα Μεγαρίτη. Κι είναι αυτός που προτείνει στον μέλλοντα πεθερό του να μείνουν όλοι μαζί στο ίδιο σπίτι. Ο αρραβώνας του με την Κορίνα, βέβαια, δεν είναι τίποτε άλλο από μια πεισματική προσπάθεια να αφήσει πίσω του το… κεφάλαιο Πηνελόπη και να ξαναφτιάξει τη ζωή του.

Μεγάλο κενό του αφήνει, επίσης, η απόσταση που έχει βάλει ανάμεσά τους ο Κωνσταντής στις Άγριες Μέλισσες. Είναι ο μοναδικός συνδετικός κρίκος της οικογένειας Μεγαρίτη και του Διαφανίου με τους Σεβαστούς. Ο Μελέτης, όμως, πιο σκληρός και άδειος από ποτέ, είναι αποφασισμένος να μη γίνει πιόνι κανενός.







Zappit.gr 



Πηγή: TVNEA.COM
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ