2021-09-09 16:00:07
Φωτογραφία για Οι αλλαγές που σκέφτονται για την εκπομπή του Γρηγόρη Γκουντάρα και της Νάταλι Κάκκαβα

Μετά τις υψηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης της εκπομπής του Σαββατοκύριακου «Όλα Γκουντ», υπάρχουν σκέψεις η εκπομπή να μεγαλώσει σε διάρκεια ώστε να προστεθούν κάποιες εμπορικές συμφωνίες.

Αν έβγαινε η εκπομπή της Αντελίνας Βαρθακούρη θα ενσωματώνονταν στην εκπομπή της πρώην παρουσιάστριας του ΣΚΑΪ. Η εκπομπή που πρότειναν από το κανάλι του Φαλήρου θα ήταν σε διάρκειας 55 λεπτών συμπεριλαμβανομένων και των διαφημιστικών -παρόλο που εκείνη πίστευε πως θα είναι 2 ώρες και μάλιστα θα προβάλλεται πριν από την εκπομπή «Όλα Γκουντ». Ωστόσο, μετά τη ρήξη της συνεργασίας των δύο πλευρών ο «κλήρος» της προβολής των διαφημιστικών προϊόντων έπεσε, όπως όλα δείχνουν, στην υπάρχουσα εκπομπή.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο Φίλιππος Βρυώνης έχει αγοράσει τηλεοπτικό χρόνο για να διαφημίζει τα προϊόντα του στον ΣΚΑΪ και στη ζώνη του Σαββατοκύριακου. Μετά το πάγωμα της εκπομπής της Αντελίνας Βαρθακούρη, υπάρχει η σκέψη ο διαφημιστικός χρόνος αυτός να προστεθεί στην εκπομπή που προβάλλεται ήδη στο κανάλι του Φαλήρου τα Σαββατοκύριακα με οικοδεσπότες τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Νάταλι Κάκκαβα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι, οι πρώτες προσθήκες διαφημιστικών στη σκαλέτα έκαναν την εμφάνιση τους από το περασμένο Σαββατοκύριακο στην εκπομπή «Όλα Γκουντ» και στον αέρα του ΣΚΑΪ.

Okmagazine.gr Πηγή: TVNEA.COM
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ