2021-09-11 14:02:28
Φωτογραφία για 85Η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης: Τι ζήτησαν τα «Σιδηροδρομικά Νέα» από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και το αποδέχτηκε. Καρέ - καρέ τα φωτογραφικά στιγμιότυπα.
Ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης στα πλαίσια της λειτουργίας της 85ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε μεταξύ των άλλων εκθεσιακών περιπτέρων και το Περίπτερο του Υπουργείου Μεταφορών και Υποδομών όπου συστεγάζονται υπηρεσίες που εποπτεύονται από το υπουργείο Μεταφορών.

Ο κ. Μητσοτάκης ,γυρίζει προς το μέρος μας, ακούγοντας την πρόσκλησή μας.

Μετά την επίσκεψη του στο χώρο του Μετρό και συνεχίζοντας τις επισκέψεις του, περνώντας μπροστά από το περίπτερο του ΟΣΕ ζητήσαμε να κάνει μια στάση και να τίμηση με την παρουσία του και το περίπτερο του ΟΣΕ.

 Χωρίς άλλη σκέψη, αποδέχτηκε την πρόσκληση μας. Ο Πρωθυπουργός όχι μόνο φωτογραφήθηκε με τους σιδηροδρομικούς αλλά άκουσε με ιδιαίτερη μεγάλη προσοχή τα όσα του μετέφεραν οι εργαζόμενοι σιδηρόδρομο. 

Όπως πληροφορηθήκαμε του μετέφεραν την τραγική κατάσταση που βιώνει ο σιδηρόδρομος με την έλλειψη προσωπικού και τον άμεσο κίνδυνο κατάρρευσης του.

Ο κ. Μητσοτάκη αμέσως μετά μίλησε με τον Υφυπουργό Μεταφορών κ. Μιχάλη Παπαδόπουλο που ήταν δίπλα του αλλά δεν γνωρίζουμε αν του μετέφερε τα όσα του είπαν οι σιδηροδρομικοί.

 Δείτε τα φωτογραφικά στιγμιότυπα όπως τα κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός των "Σ.Ν."

Χρήστος Γιαννακίδης

sidirodromikanea

 

sidirodromikanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ