2021-09-12 03:07:39
Φωτογραφία για Cine - Κριτικές: Ο άνθρωπος του Θεού

Ξεκινώντας θα ήθελα να πω ότι δεν έχω δει ακόμα την τηλεοπτική σειρά "Μπλε", στο κανάλινAlpha Κυπρου, στην οποία ο δημοφιλής ηθοποιός Άρης Σερβετάλης είχε τον ρόλο ενός μοναχού ως εκ τούτου πήγα να δω αυτή την ταινία γνωρίζοντας ότι ο Άρης είναι πολύ καλός ηθοποιός και έχοντας ακουστά ότι στην τηλεοπτική σειρά που είχε τον ρόλο μοναχού, ήταν εκπληκτικός.

Θα πρέπει να τονίσω ότι είναι διόλου ευκαταφρόνητο ότι σε μια σχεδόν δίωρη ταινία δεν χωράει όλη η ιστορία της ζωής του Αγίου Νεκταριού. Ωστόσο καταφέρνουν να καλύψουν ένα πολύ μεγάλο και βασικό κομμάτι αυτής.  

Βλέπουμε λοιπών τον ηθοποιό Άρη Σερβετάλη στον ρόλο του Αγίου Νεκταρίου. Από την αρχή όπου εκδιώχθηκε από την Αλεξάνδρεια μέχρι και την εποχή που έφτασε στην Αίγινα όπου έχτισε από την αρχή ένα ερειπωμένο μοναστήρι στο οποίο και έζησε μέχρι το τέλος της ζωής του.  

Το μεγάλο θετικό είναι πως μας βάζει κατευθείαν μέσα στην υπόθεση και καταφέρνει να μας κρατήσει το ενδιαφέρων από την πρώτη στιγμή. 



Οι ερμηνείες όλων των ηθοποιών είναι πάρα πολύ καλές και το έργο αν και μεγάλο θα έλεγα ότι βλέπετε με μεγάλη άνεση. 

Τώρα θα μου πείτε γιατί 4,5 και όχι 5. Αυτό που κάπως με ξένισε, θα σας πω εγώ, ήταν η γλώσσα της αγγλικής όπου φαινόταν πολλές φορές από αρκετούς Έλληνες ηθοποιούς ότι απείχε πολύ από την κανονική προφορά. 

Παρόλα αυτά  η ταινία δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από πολλές άλλες χολιγουντιανές παραγωγές και συστήνετε ανεπιφύλακτα.

Εν Κατακλείδι:  Η μεταφορά της ζωής του Αγίου Νεκταρίου που αξίζει να μην χάσει κανείς.  
doriforosnews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ