2021-09-28 14:00:10
Φωτογραφία για Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος: Έτσι έκλεισε τον ρόλο του στις «Άγριες Μέλισσες»

Καλεσμένος στην πρεμιέρα του   The 2Night Show ήταν χθες ο Οδυσσέας Παπασπυλιόπουλος και μίλησε για τις αποτυχίες,αλλά και τον ρόλο του στις «Άγριες Μέλισσες».

 «Ως αποτυχία μου θεωρώ τη στιγμή που ήρθα αντιμέτωπος με πολύ άσχημες κριτικές στο θέατρο και αυτή η στιγμή ήταν πολύ νωρίς, 15, 17 χρόνια πριν και εννοώ άσχημες κριτικές. Άκουγα πως ήμουν “κακός” σε αυτό που έκανα. Στο ξεκίνημά μου ήταν λίγο πιο γενναιόδωροι, λίγο πιο μετά που άρχισα να γίνομαι πιο γνωστός, έλαβα πολύ άσχημες κριτικές. Στην αρχή νόμιζα ότι καταστρέφομαι και ότι η υπόληψή μου έχει πάθει κάτι. Δεν έκλαψα τότε αλλά απογοητεύτηκα τρομερά, θύμωσα τρομερά και ένιωθα άχρηστος, ενώ παράλληλα ένιωθα και καλύτερος. Έλεγα πως είναι δυνατόν να με προσβάλλουν με αυτόν τον τρόπο;» δήλωσε μεταξύ άλλων.

«Μου έστειλαν ένα μήνυμα, εγώ ήμουν στην κουζίνα και μαγείρευα. Κλείσαμε ένα ραντεβού και πήγα για casting. Τα σκέφτηκα όλα, αλλά είναι μια δουλειά η οποία είναι τρομερά καλογυρισμένη. Μάλλον θα μείνω για πολύ. Έχω διαβάσει 30 επεισόδια και έχω γυρίσει τα 20. Κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει, κάποιες βάσεις έχουμε».Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ