2021-10-01 15:00:09
Φωτογραφία για Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Με την Ελεονώρα Μελέτη υπάρχει μια ευγενής άμιλλα»



Στο okmag.gr. μίλησε η  για τη νέα τηλεοπτική σεζόν η Σταματίνα Τσιμτσιλή .«Είμαι πολύ χαρούμενη. Είμαι με μια ομάδα με την οποία περνάω πολύ καλά και στο γραφείο και στην εκπομπή. Είμαι σε ένα περιβάλλον που αγαπώ. Σε μια ζώνη που αγαπώ».

«Θεωρώ ότι είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για νούμερα. Υπάρχει μια τάση που μας κάνει χαρούμενους, ότι ο κόσμος παραμένει στο Happy Day. Σίγουρα ο κόσμος θα γυρίσει, θα δει και τις άλλες εκπομπές, θα δει και την εκπομπή της Ελεονώρας, θα δει και τις ενημερωτικές εκπομπές, όταν υπάρχουν θέματα επικαιρότητας και νομίζω είναι πολύ νωρίς να πούμε ότι υπάρχουν ξεκάθαρες τάσεις. Είμαστε εδώ, τα παρακολουθούμε και υπάρχει χώρος για όλους».

Απέναντί από την εκπομπή της είναι η νέα εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη,τι λέει για αυτό;



«Από τη δική μου πλευρά σίγουρα υπάρχει ευγενής άμιλλα. Και έχω την εντύπωση ότι υπάρχει και από την άλλη πλευρά γιατί είμαστε χρόνια στον χώρο. Έχω πει ότι πέρα από την Ελεονώρα που εκτιμώ ιδιαίτερα, πολλοί από τους συνεργάτες της, έχουν υπάρξει και δικοί μου συνεργάτες και μάλιστα εδώ στο Happy Day. Οπότε δεν μπορώ να δω ανταγωνιστικά με την κακή έννοια ανθρώπους με τους οποίους έχω πορευθεί και συμπορευθει».



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ