2021-10-11 17:00:09
Φωτογραφία για MasterChef 6: Έφτασαν τις 8000 οι αιτήσεις

 



Δύο ριάλιτι μαγειρικής έχουν ξεκινήσει από την αρχή της σεζόν, ωστόσο από τα νούμερα τηλεθέασης φαίνεται πως το κοινό εμπιστεύεται και περιμένει το «ΜasterChef».

Τα precasting του «MasterChef» έχουν ξεκινήσει και οι ιθύνοντες του πετυχημένου διαγωνισμού με τη βοήθεια του Νίκου Θωμά αξιολογούν τα βιογραφικά των 8.000 περίπου μαγείρων που φιλοδοξούν σε μία θέση στο σπίτι και την κουζίνα του ριάλιτι.Σύμφωνα με το TV24 το επίπεδο των μαγείρων βρίσκεται ακόμα πιο ψηλά από πέρυσι, ενώ εντύπωση έχει προκαλέσει στο μέλη της παραγωγής πως στην πλειονότητα τους, όσοι δήλωσαν συμμετοχή για τον έβδομο κύκλο του διαγωνισμού, ασκούν τη μαγειρική σε επαγγελματικό επίπεδο και μάλιστα έχουν εργαστεί σε πολύ γνωστά καταστήματα εστίασης της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού.

Αντρες και γυναίκες κάθε ηλικίας και επιπέδου, από κάθε γωνιά της γης, αυτή την περίοδο και τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείς που προβλέπει το υπουργείο Υγείας λόγω κορονοϊού, εργάζονται πυρετωδώς προκειμένου να περάσουν στην επόμενη φάση. Δηλαδή το πιάτο τους να πάρει έγκριση και στη συνέχεια να το παρουσιάσουν μπροστά στους τρεις κριτές που έχουν λατρέψει κοινό και κριτικοί. Τον Σωτήρη Κοντιζά, τον Πάνο Ιωαννίδη και φυσικά τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Σύντομα λοιπόν, από τις 8.000 θα μείνουν μόνον οι μάγειρες εκείνοι που κατάφεραν με το πιάτο τους να προκαλέσουν το ενδιαφέρον της παραγωγής και τότε τα γυρίσματα ξεκινούν! Ομως και αυτών το μέλλον είναι αβέβαιο καθώς για να περάσουν στην επόμενη φάση, θα πρέπει να κατακτήσουν την πολυπόθητη ποδιά από τα χέρια των κριτών και αυτό, ειδικά φέτος, μετά από τόσα χρόνια διαγωνισμού, θα είναι δύσκολο αφού οι κριτές έχουν ακόμα περισσότερες, απαιτήσεις. Ο διαγωνισμός θα συνεχιστεί με το bootcamp, όπου οι επιλεγέντες, εκείνοι δηλαδή που φοράνε μια λευκή ποδιά, θα περάσουν από κάποιες διαδικασίες, οι οποίες και θα κρίνουν την είσοδο τους στο παιχνίδι μαγειρικής. Αλλά και σε αυτό το στάδιο κανείς δεν θα μπορεί να επαναπαυτεί καθώς οι δοκιμασίες δεν θα έχουν τέλος και οι υποψήφιοι θα κρίνονται σε κάθε κίνηση τους μέσα στην κουζίνα του «MasterChef»

Πληροφορίες του περιοδικού λένε πως η κουζίνα θα μείνει ίδια αλλά οι ανατροπές θα είναι πολλές και θα ποικίλουν καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν. Η διαδικασία αντιγραφής, το Μystery Βοχ, οι ομαδικές δοκιμασίες και η μαγειρική για την κάρτα ασυλίας θα συνεχιστούν ως στοιχεία του διαγωνισμού, όμως σε όλα αυτά θα προστεθούν παράμετροι που σκοπό έχουν όχι μόνο να δυσκολέψουν τους παίκτες αλλά και να αναδείξουν αυτούς που πραγματικά έχουν ταλέντο και μεράκι στην κουζίνα.



Το πετυχημένο πρόγραμ­μα του Star θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο του 2022 και συγκεκριμένα προς τα τέλη του πρώτου μήνα του έτους. Πη­γές, ωστόσο, αναφέρουν πως σε κάποια από τα γυρίσματα θα δούμε και την περσινή νική­τρια του διαγωνισμού, τη Μαργαρίτα Νικολαΐδη, η οποία με τις ιδέες και το πηγαίο ταλέντο της θα μυήσει τους νέους υποψήφιους ακόμα περισσότερο στα άδυτα της μαγειρικής τέχνης.



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Καλομοίρα: Εκτός Eurovision!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Καλομοίρα: Εκτός Eurovision!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ