2021-10-20 23:24:58
Φωτογραφία για Ο Γιώργος Παπανδρέου και επίσημα υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ - Χρειαζόμαστε μια νέα αλλαγή
Θα είμαι υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ. Ο Γιώργος Παπανδρέου ανακοίνωσε και επίσημα ότι θα διεκδικήσει την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής. 

Ο πρώην πρωθυπουργός ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά του. Επικοινώνησε τηλεφωνικός με τη Φώφη Γεννηματά, πρόεδρο του κινήματος Αλλαγής, την οποία και ενημέρωσε σχετικά, και του ευχήθηκε καλή επιτυχία. 

Ο πρώτος πρωθυπουργός έφτασε λίγο μετά τις 18:00 στην Αθήνα από την Κωνσταντινούπολη όπου ήταν καλεσμένος σε εκδήλωση προς την τιμή του Μίκη Θεοδωράκη και επισημοποίησε την υποψηφιότητά του 

Χρειαζόμαστε μια νέα αλλαγή, για τους πολίτες, για τη χώρα. Γι 'αυτό η δημοκρατική παράταξη χρειάζεται να ξαναγίνει μεγάλη. Να συμπορευτεί με τις άλλες προοδευτικές δυνάμεις στην Ευρώπη και τον κόσμο, που επανέρχονται δυναμικά.

Αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα για την ηγεσία του Κινήματος και θα συμβεί με όλες μου τις δυνάμεις για να γίνει η παράταξή μας μεγάλη και ισχυρή. Πρωταγωνιστής και πάλι των εξελίξεων. Καταλύτης για τη διαμόρφωση μιας προοδευτικής πρότασης διακυβέρνησης.

Παράταξη ικανή να απαντήσει αποτελεσματικά στη συντήρηση. Καλό όλοι τους δημοκράτες και προοδευτικοί πολίτες, να μετατρέψουμε αυτήν τη διαδικασία σε γιορτή Δημοκρατίας και συμμετοχής. Για την απόφασή μου αυτή έχω παρακολουθήσει τον Πρόεδρο μας, τη Φόφη Γεννηματά και την αρμόδια επιτροπή ».
greece-salonikia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ