2021-10-24 08:40:12
Φωτογραφία για Eurovision 2022: Με Kυπριακό χρώμα η συμμετοχή της Κύπρου;

Καθώς η EBU ανακοίνωσε ότι 41 χώρες θα συμμετάσχουν στη Eurovision 2022, με την Κύπρο να είναι ανάμεσα σε αυτές, εντείνονται οι διεργασίες για την εύρεση εκπροσώπου από τις συμμετέχουσες χώρες.

Στο δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα της Κύπρου κρατούσαν από το καλοκαίρι κλειστά τα χαρτιά τους κάτι που συνεχίζουν να το κάνουν ακόμα και τώρα… αλλά όχι και τόσο ερμητικά κλειστά πια… Ο Head of Press της Κυπριακής αποστολής Ανδρέας Αναστασίου σε εμφάνισή του στη ραδιοφωνική εκπομπή της Μελίνας Καραγεωργίου “Europhoria” στο Πρώτο Πρόγραμμα του ΡΙΚ αναφέρθηκε σχετικά με τη συμμετοχή της Κύπρου στο διαγωνισμό του Τορίνο κι έρχεται να επιβεβαιώσει αυτό που ακούγεται καιρό τώρα για αυτήν.

Σύμφωνα με όσα επίσημα πληροφορηθήκαμε για την αναφορά αυτή, η επικείμενη Κυπριακή συμμετοχή θα έχει σίγουρα Kυπριακό χρώμα, όπως έχει ήδη ειπωθεί! Αυτό δε σημαίνει απαραίτητα ότι θα εκπροσωπήσει το Νησί της Αφροδίτης Κύπριος καλλιτέχνης, αλλά ότι μπορεί στη συνθετική και δημιουργική ομάδα του τραγουδιού να είναι άτομο ή άτομα με Κυπριακή καταγωγή.

Έχει υπάρξει πρόταση της Panik Records προς το ΡΙΚ για εκπροσώπηση με την Τάνια Μπρεάζου με μια σύνθεση του δημοφιλούς Κύπριου καλλιτέχνη και συνθέτη Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Ωστόσο, τίποτα δεν αποκλείεται – ακόμα και οι εκπλήξεις – μέχρι να λάβει τις οριστικές αποφάσεις του το ΡΙΚ, οι οποίες τοποθετούνται το πιθανότερο μες στο Δεκέμβριο. Η Κυπριακή αποστολή όπως μας έχει αναφερθεί έχει πάντα ως στόχο η συμμετοχή να κάνει υπερήφανους τους Κυπρίους και να διέπεται από τον ίδιο επαγγελματισμό που είχαν οι μέχρι τώρα Κυπριακές συμμετοχές





Πηγή: ogaegreece.com



Πηγή: TVNEA.COM
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ