2021-10-29 17:00:04
Φωτογραφία για Ξένο σώμα ο Αϊτόρ στον Παναθηναϊκό



Αν και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έδωσαν στον Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα αρκετό χρόνο για να… συνέλθει και να επικεντρωθεί στις υποχρεώσεις που έχει με το Τριφύλλι, ο Ισπανός εξτρέμ συνεχίζει να μοιάζει σαν "ξένο σώμα" στην ομάδα.

Ο Ίβηρας ποδοσφαιριστής έχει πάρει από το καλοκαίρι την απόφαση του και θέλει να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό, ωστόσο δεν αρκεί η… επιθυμία. Ο Αϊτόρ δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023 με τους Πράσινους και θα χρειαστεί να φέρει μια πρόταση η οποία θα ικανοποιεί στο οικονομικό κομμάτι τη διοίκηση του Παναθηναϊκού για να αλλάξει επαγγελματική "στέγη". Πριν από λίγους μήνες, ορισμένες ομάδες από τη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας και την Eredivisie ενδιαφέρθηκαν για τον Αϊτόρ, ωστόσο δεν ήταν πρόθυμες να καταβάλλουν κάποιο ποσό στον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του 25χρονου ακραίου επιθετικού και η κατάσταση είναι ίδια και… απαράλλακτη
. Ο παίκτης έχει δώσει εντολή στον εκπρόσωπο του να συνεχίσει την αναζήτησή του στην ποδοσφαιρική αγορά και θεωρεί ότι θα βρεθεί κάποιος σύλλογος ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, ωστόσο για την ώρα δεν φαίνεται… φως στο τούνελ και το θέμα Αϊτόρ είναι ένα από τα προβλήματα που καλείται να διαχειριστεί η διοίκηση του Παναθηναϊκού. 

Πηγή: trifilara.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ