2021-11-02 13:40:08
Φωτογραφία για Φάρμα 2: Tι συμβαίνει με τη συμμετοχή της Αγγελική Ηλιάδη στο αγροτικό reality;
Οι δύο πλευρές τα είχαν βρει στο οικονομικό κομμάτι και η τραγουδίστρια είχε πάρει το πράσινο φως και από τη δισκογραφικής της εταιρεία. Επειδή τα γυρίσματα για τη Φάρμα γίνονται συγκεντρωτικά, η τραγουδίστρια παράλληλα κανόνιζε και τις εμφανίσεις της σε νυχτερινό κέντρο, οι οποίες θα ξεκινούσαν μετά το τέλος των γυρισμάτων στο αγροτικό ριάλιτι.

Ωστόσο στο παρά ένα, ήρθε η ανατροπή. Σύμφωνα με την εκπομπή “Mega Καλημέρα”, πριν από μερικές μέρες, η Αγγελική Ηλιάδη ενημερώθηκε πως για όσο διάστημα θα παίζονται τα επεισόδια στην τηλεόραση στα οποία θα συμμετέχει, μέχρι το επεισόδιο της αποχώρησής της, η ίδια δεν θα μπορεί να εμφανιστεί πουθενά -για ευνόητους λόγους. Αυτό όμως μπορεί να συμβεί και πολλές εβδομάδες αργότερα. Έτσι, η τραγουδίστρια αναγκάστηκε να πει όχι τελευταία στιγμή, γιατί δεν μπορούσε να αναβάλει τις εμφανίσεις της καθώς είχε συμφωνήσει ήδη με τον επιχειρηματία.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως αυτή την ώρα εξελίσσεται ένα θρίλερ με την συμμετοχή της καθώς ο ΑΝΤ1 επιθυμεί την Αγγελική Ηλιάδη στην Φάρμα και γίνεται προσπάθεια επίλυσης του ζητήματος.

Σε κάθε περίπτωση, η τελική απόφαση θα πρέπει να ληφθεί έως απόψε το βράδυ, αφού την Πέμπτη όλοι οι παίκτες θα πρέπει να μπουν σε προληπτική καραντίνα.

 Πάντως, τα ονόματα των διασήμων που φαίνεται πως θα πάρουν μέρος στο αγροτικό ριάλιτι είναι: Μαίρη Μηλιαρέση, Αθανασία Τσουμελέκα, Σταμάτης Γαρδέλης και Σάσα Μπάστα.

Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τέλος εκπομπή στον ΑΝΤ1...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τέλος εκπομπή στον ΑΝΤ1...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ