2021-11-02 18:31:19
Φωτογραφία για Ξεχωριστοί συνδυασμοί διακόσμησης για το Βρεφικό Δωμάτιο
Ξεχωριστές και πιο μοντέρνες προτάσεις, σε σχέση με το κλασσικό μπλε-ροζ και τα αποκλειστικά παιδικά μοτίβα, για το Βρεφικό Δωμάτιο. 

Αν  αναζητάτε κάτι διαφορετικό για το βρεφικό δωμάτιο από το κλασσικό ...πολύ ροζ ή αντίστοιχα πολύ ....γαλάζιο και τα αμιγώς παιδικά μοτίβα σε υφάσματα, ακολουθείστε πιο μοντέρνες, "ζεστές" και ιδιαίτερα  καλαίσθητες επιλογές. 

Ουδέτερες παστέλ αλλά πιο σκούρες φυσικές αποχρώσεις, αντικείμενα κατασκευασμένα από φυσικά υλικά και χαλιά, κουρτίνες και γενικά υφασμάτινα στοιχεία που θα μπορούσαν να τοποθετηθούν σε οποιοδήποτε δωμάτιο και όχι με παιδικά σχέδια είναι τα βασικά ...συστατικά διακόσμησης για το δωμάτιο του μωρού σε ένα διαφορετικό από τα συνηθισμένα ύφος. 

Το μπεζ - λευκό σαν βασικό χρώμα, οι αποχρώσεις φυσικού ξύλου ή και τα επίσης λευκά έπιπλα, οι ζεστές υφές των υφασμάτων, τα αντικείμενα από φυσικά οικολογικά υλικά, το βάψιμο ενός τοίχου σε διαφορετική απόχρωση ή μια ταπετσαρία με διακριτικό σχέδιο όπως και οι ανάλαφρες διακοσμητικές κουνουπιέρες είναι επίσης κάποια στοιχεία ιδιαίτερα ταιριαστά για ένα πολύ ξεχωριστό βρεφικό δωμάτιο.


Εκτός της ιδιαίτερης αισθητικής και της πολύ ζεστής ατμόσφαιρας που δημιουργεί το συγκεκριμένο διακοσμητικό ύφος, αποτελεί και έναν πιο ευέλικτο τρόπο διαμόρφωσης αφού 1-2 χρόνια μετά αλλάζοντας μόνο το βρεφικό κρεβατάκι - κούνια το δωμάτιο μετατρέπεται εύκολα σε  παιδικό δωμάτιο χωρίς να χρειαστεί να αποσύρετε όλα τα υπόλοιπα στοιχεία, όπως θα συμβεί αν και γι΄αυτό προτιμήσετε εξαρχής αμιγώς bebe επιλογές. 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

pinterest.com/soulouposeto
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ