2021-11-03 17:00:08
Φωτογραφία για Από το «Καφέ της Χαράς» στον «Ήλιο»...



Η Εύη Κολιούλη που αυτή τη σεζόν υποδύεται την «Πουλχερία» στην παράσταση «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός» παραχώρησε συνέντευξη στο gossip-tv.gr. Η ταλαντούχα ηθοποιός που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την αγαπημένη σειρά «Το Καφέ της Χαράς» μας αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, πως θα την δούμε να εισβάλλει στην καθημερινή δραματική σειρά του ΑΝΤ1 «Ήλιος». Μίλησε επίσης για την παράσταση, για τη συνεργασία της με τον Χάρη Ρώμα και για πολλά άλλα.



Ξεκινώντας από την παράσταση «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός». Ποιον ρόλο υποδύεσαι;

Στην παράσταση υποδύομαι την Πουλχερία. Είμαι η ανιψιά της Μαρίνας και η γυναίκα του κοντού. Είμαι η αγαπημένη τους γιατί ο Κλέαρχος και η Μαρίνα δεν έχουν παιδί και έχουν δώσει όλη την αγάπη τους σε εμένα. Δεν συμπαθούν όμως τον άντρα μου, τον κοντό. Και γενικά έχουμε ένα πρόβλημα στον γάμο μας εξαιτίας της. Στο τέλος όμως όλα πάνε καλά και κερδίζει η αγάπη. Γενικά, ο Χάρης Ρώμας γράφει πάντα έτσι, ώστε να κερδίζει στο τέλος η αγάπη και η λογική.

Πώς είναι η συνεργασία με τον Χάρη Ρώμα;

Είναι αριστούργημα! Δεν υπάρχει. Μακάρι να τον έβλεπαν στις πρόβες, ειδικά σε αυτή την παράσταση! Τέτοιο γέλιο σε πρόβες δεν έχουμε ξαναρίξει. Κάθε φορά ήταν διαφορετική γιατί γελάγαμε και άλλαζαν πράγματα. Είναι τέτοιος ατακαδόρος που απλά δεν υπάρχει! Εμείς του λέμε να κάνει ένα σήριαλ ή μία ταινία με τη ζωή του.





Στο ευρύ κοινό φαίνεται λίγο πιο αυστηρός όμως…

Ίσως είναι η άμυνά του. Είναι φιλάνθρωπος και ψυχούλα. Είναι τόσο καλός που κάποιες φορές λες «Φτάνει!».



Όλοι του οι συνεργάτες λένε τα καλύτερα γι΄αυτόν. Πόσο σημαντικό είναι για έναν ηθοποιό να ξέρει ότι έχει δίπλα του έναν άνθρωπο που τον προστατεύει και τον βοηθά;

Είναι πάρα πολύ ωραίο και απολαυστικό αλλά και πάρα πολύ δύσκολο. Είναι όπως συμβαίνει και με τους γονείς μας. Το να πρέπει να αποδείξεις στον σκηνοθέτη που σε στηρίζει την αξία σου είναι τεράστιο challenge.



Είχατε ξανασυνεργαστεί;

Ναι πριν από τρία χρόνια στο θέατρο ενώ με έχει σκηνοθετίσει και σε τρία παιδικά έργα. Και φυσικά και στο Καφέ της Χαράς. Το «Καφέ» ήταν και η πρώτη μου πιο μεγάλη δουλειά στην τηλεόραση γιατί μέχρι πρότινος έκανα μόνο κάποια γκεστ και εκεί ήμουν σε όλα τα επεισόδια. Περάσαμε υπέροχα! Στα γυρίσματα ήταν σα να ήμασταν πενταήμερη εκδρομή.



Ο κόσμος σε αναγνωρίζει στον δρόμο;

Όχι τόσο πολύ! Είμαι τελείως διαφορετική στην καθημερινότητά μου. Δεν φοράω τόσο εύκολα χρώματα, τα μαλλιά μου τα έχω αλλιώς και δεν με αναγνωρίζουν με την πρώτη. Αυτό συνέβη πολύ έντονα με τον Αντώνη Καλομοιράκη. Ήμασταν στο μετρό και φώναζαν όλοι «Ο αστυνόμος, ο αστυνόμος!». Ήταν καταπληκτικό. Εγώ ακόμα το κοντρολάρω!



Θα σε δούμε κάπου αλλού τηλεοπτικά;

Με το καλό θα κάνω ένα γκεστ στον «Ήλιο» και θα δούμε πώς θα εξελιχθεί. Γενικότερα κάνω κάποιες συζητήσεις. Προς το παρόν στον «Κλέαρχο» και από Γενάρη βλέπουμε. Αν δεν πέσουν οι υπογραφές δεν μπορώ να ανακοινώσω κάτι.



Μπαίνεις στον «Ήλιο». Μια δραματική σειρά. Πώς είναι η εναλλαγή από την κωμωδία στο δράμα;

Ήταν μεγάλη η δοκιμασία. Είναι ένας δραματικός ρόλος. Πρόκειται για μια μαμά που χάνει το παιδί της και είναι μεγάλη πρόκληση για εμένα.



Στη νέα σειρά του κυρίου Ρώμα θα σε δούμε;

Γίνονται κάποιες συζητήσεις. Θα το δούμε. Με το καλό και όλα με την ώρα τους. Να καταφέρει ο κύριος Ρώμας να κάνει αυτό που θέλει και όπως θέλει. Είναι τόσο οργανωτικός όπως και η κυρία Χατζησοφιά που εκείνοι φυσικά ξέρουν καλύτερα! Θα δούμε…



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ