2021-11-03 16:00:07
Φωτογραφία για «Άγριες Μέλισσες» – Spoiler: O Μελέτης αφήνει το Διαφάνι...

 



Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές και ενώ οι τηλεθεατές παρακολουθούν τον τρίτο κύκλο της επιτυχημένης σειράς «Άγριες Μέλισσες» να διαδραματίζεται την περίοδο της Επταετίας, οι σεναριογράφοι ήδη έχουν φτάσει στα επεισόδια που θα προβληθούν λίγο μετά τις γιορτές. Εκεί θα έχουμε πια χρονικά μεταβεί στην περίοδο που η κανονικότητα έχει επιστρέψει στο Διαφάνι με αρκετές απώλειες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του okmag και του Γιώργου Μπέζα, ο Μελέτης που κατά την περίοδο της Χούντας έχει πλουτίσει και έχει κατορθώσει να γίνει πιο μισητός από ποτέ, αφού είναι το δεξί χέρι του Ακύλα Μεγαρίτη- που και εκείνος θα έρθει αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη για τα κρίμα του- θα ανακαλύψει ότι είναι μόνος και ανεπιθύμητος στη μικρή κοινωνία του χωριού.

Ο Μελέτης σε ένα κρεσέντο ερμηνείας, με έναν μονόλογο, για πρώτη φορά θα παραδεχθεί στον εαυτό του ότι είναι μόνος και αδύναμος. Έχοντας χάσει για πάντα την Πηνελόπη θα αναζητήσει την ηρεμία και την θαλπωρή στον Θεό. Φορτωμένος με ενοχές, σε μια κατάθεση ψυχής στον παπα-Γρηγόρη, θα ζητήσει την βοήθεια του και για πρώτη φορά θα εξομολογηθεί τις αμαρτίες του. Γνωρίζοντας πως στον έξω κόσμο και στο χωριό του, δεν είναι αποδεκτός και έχοντας πάντα στο μυαλό του την μητέρα του Ανέτ, θα ζητήσει καταφύγιο σε ένα μοναστήρι… Θα αντέξει ο Μελέτης να ζήσει στο μοναστήρι;



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ