2021-11-10 10:20:14
Φωτογραφία για Εντάσεις στη Φάρμα μεταξύ των παικτών πριν καν αρχίσει!

 



Αντίστροφα μετρούν οι παίκτες της «Φάρμας» για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα για τη νέα σεζόν.



Την Πέμπτη 11 του Νοέμβρη,–  συμμετέχοντες θα αφήσουν το ξενοδοχείο καραντίνας όπου φιλοξενούνται  και πολύ το νωρίς το πρωί θα μπουν για πρώτη φορά στις νέες εγκαταστάσεις που έχουν δημιουργηθεί από την παραγωγή για την νέα «Φάρμα».

Η παραγωγή έχει δημιουργήσει έναν υπέροχο χώρο στην ευρύτερη περιοχή του Ωρωπού όπου θα φιλοξενηθούν για τους επόμενους μήνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του znews.gr, ήδη οι πρώτοι καβγάδες άρχισαν με τα πρώτα «παρεάκια» να έχουν ήδη δημιουργηθεί.

Ο Σταμάτης Γαρδέλης χθες μάλιστα είχε έναν έντονο καβγά με την παραγωγή και με δύο από τους συμπαίκτες του, που θα δούμε στο ριάλιτι. Ο ηθοποιός φαίνεται πως ήδη ξεκίνησε να περιχαΑξίζει να σημειωθεί πως ένα δίδυμο που θα μας απασχολήσει θα είναι σίγουρα η Σάσα Μπάστα με την Αγγελική Ηλιάδη, που από την πρώτη μέρα σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές δεν έχουν και την καλύτερη σχέση.

Στον ΑΝΤ1 πάντως πιστεύουν πως ήδη έχουν δημιουργηθεί οι τηλεπαρέες που θα διαμορφώσουν εκείνο το κλίμα μέσα στο παιχνίδι που θα προκαλέσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.ρακώνει τα όριά του, με τους συμπαίκτες του να αντιδρούν. Ο ηθοποιός ούτε λίγο ούτε πολύ τόνισε πως δεν μπορεί όλοι να αντιμετωπίζονται το ίδιο, καθώς ο καθένας έχει την πορεία του και απαιτεί τον ανάλογο σεβασμό.





Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ