2021-11-10 10:40:07
Φωτογραφία για Στο trailer του Survivor ούτε ατάκα μου δεν θα ήθελα να παίξει

 



Η Άννα Μαρία Βέλλη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής "Super Κατερίνα" για το κεφάλαιο "Survivor", και όχι μόνο. Αρχικά, η ίδια επιβεβαίωσε πως υπήρξε το ενδεχόμενο να τη δούμε τηλεοπτικά μαζί με τον Τζέιμς Καφετζή και τον Νίκο Μπαρτζη, ωστόσο το project δεν προχώρησε. "Όχι δεν είχα παρά πολλές προτάσεις, η μια ήταν αυτή που έχετε ακούσει με τα παιδιά ήταν ταξιδιού όλη εκπομπή αλλά δεν έγινε λόγω COVID" είπε χαρακτηριστικά.

Πριν από μικρό χρονικό διάστημα κυκλοφόρησε το trailer του "Survivor" με πολλά αστέρια της προηγούμενης σεζόν του να μην κάνουν την εμφάνισή τους. Η Άννα Μαρία Βέλλη τόνισε πως το αποτέλεσμα αυτό δεν την ενοχλεί καθόλου.

Παραδέχτηκε μεταξύ άλλων πως εκείνη το προτιμά: "Το είδα το trailer του Survivor. Ίσως και καλύτερα για μένα που δεν είμαι μέσα, ειναι ένα κεφάλαιο του παρελθόντος μου. Δεν θέλω πλέον να αναλώνομαι σε αυτό, δεν θα ήθελα να υπάρχει ούτε ατάκα μου. Πέρασα δύσκολα όταν βγήκα από το Survivor, το 8μηνο κατακρεουργεί την ψυχολογία σου. Πριν μπούμε μας κοιτάει ψυχολόγος όπως και σε κάθε reality, εμένα μου κάνει εντύπωση πως δεν μας βλέπει ψυχολόγος μετά το παιχνίδι".

Yupiii



Πηγή: TVNEA.COM
tvnea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ